Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Servicii specializate – Igienist Dentar

Servicii specializate – Igienist Dentar
  • thumb.jpg

In Romania, profesia de igienist dentar este rar intalnita.

Realitatea este ca in tara noastra inca mai intalnim cabinete stomatologice in care un singur medic stomatolog face de toate ( chirurgie, implantologie, endodontie, pedodontie, ocluzologie, ortodontie, etc.)

In strainatate, in tarile dezvoltate, lucrurile stau cu totul altfel. Serviciile specializate sunt cheia unui tratament medical bine realizat, iar igienistul dentar este foarte important.

Neoclinique tine pasul cu avansarile tehnologice si perfectionarea serviciilor medicale, medicii sai efectuand stagii de pregatire si perfectionare in tara si strainatate.

Neoclinique s-a diferentiat prin formarea unei echipe de specialisti in toate domeniile medicinei dentare.

In cadrul Neoclinique, fiecare specialist isi are rolul sau, foarte bine definit. In acest fel, pacientii sunt tratati clipa de clipa cu maxima atentie, de catre medici foarte bine pregatiti si experimentati in domeniul lor.

Igienistul dentar este deosebit de important, in contextul constientizarii tot mai puternice a importantei preventiei afectiunilor orale si in special a cancerului oral.

Acesta are un rol foarte important:

  • Invata pacientii despre metodele de profilaxie orala: cum sa efectueze periajul corect, regulat al dintilor, cum sa aleaga pasta de dinti si periuta potrivite, cum sa utilizeze ata dentara, apa de gura, cum sa isi ingrijeasca corect dintii in timpul tratamentului ortodontic, in cazul dintilor aglomerati, sau dupa realizarea de lucrari stomatologice;

  • Orice plan de tratament incepe cu vizita la igienistul dentar;

  • Efectueaza controlul periodic si decide necesitatea efectuarii unei radiografii sau a consultarii unuia dintre specialistii Neoclinique, in cazul detectarii unei probleme, precum carii, gingivita sau altele;

  • Realizeaza igienizarea periodica a dintilor, prin periaj profesional si detartraj cu ultrasunete. https://www.neoclinique.ro/serviciu/48/igienizare-si-profilaxie-detartraj-cu-ultrasunete-si-air-flow/;

  • Realizeaza fluorizari dentare, profilactic;

 

Mai multe despre igienistul nostru dentar aici:  

https://www.neoclinique.ro/echipa-membru/103/bajenaru-alina/

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03