Locatie cover

Neoclinique Nord

Clinică Dentară Băneasa - Șoseaua București-Ploiești 89A, lângă Decathlon, Mega Image Concept Store, în clădirea Miro, lângă Rovere, Stradale, Mitzu, KPMG.

Program clinica

Luni - Vineri 8:00 - 21:00; Sambata - 10:00 - 18:00

Vezi harta

KPG Catalina Trupina:

Email: catalinat@neoclinique.org

Telefon: +4 0755 101 002

KPG Bianca Marinescu:

Email: biancam@neoclinique.org

Telefon: +4 0755 101 001

KPG Ramona Pripas:

Email: ramonap@neoclinique.org

Telefon: +40 745 878 787

Informatii utile despre Neoclinique Nord

Neoclinique a deschis o clinică nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa.

Locația este impresionantă, este accesibilă și întreaga atenție oferită tuturor detaliilor experienței pacientului arată că Neoclinique investește în confortul pacienților.

Experiența Neoclinique este despre Confort, Tratament și Rezultat.

Confortul este mult mai mult decât ceea ce găsești în clinică. Este despre #echipa @neoclinique_nord, care va oferă un mediu profesional dar și familiar, informații complete, tratament corect, disponibilitate pentru a rezolva problemele pacientului, și siguranța că se află exact acolo unde trebuie. Neoclinique folosește metode de tratament actuale, minim invazive, echipamente medicale ce simplifică tratamentul dentar foarte mult, iar vizita la stomatolog în acest moment se poate spune că a devenit o plăcere.

Tratamentul #neoclinique vizează atât problema dentară, cât și cauza, explicând în detaliu toate aspectele urmării planului de tratament complet sau parțial. Echipa Neoclinique se asigură întotdeauna că pacientul înțelege atât situația dentară, cât și soluțiile oferite, tot timpul ținând cont și de preferințele pacientului, în concordanță cu un tratament corect din punct de vedere medical.

Tratamentul #neoclinique este un tratament înțeles, aprobat și respectat de pacient, fiindcă pacientul devine parte din echipa propriului caz. Planul de tratament Neoclinique implică pacientul în decizii, și o echipă medicală interdisciplinară. Până la rezultatul final, experiența @neoclinique ne aduce mai aproape de pacient și de îndeplinirea dorinței lui de a avea un zâmbet așa cum a visat. Rezultatul final.

La Neoclinique, rezultatul final este întotdeauna BUCURIA

De a zâmbi liber,

De a mânca relaxat,

De a vorbi clar,

De a fii relaxat pur și simplu,

fără stresul respirației urât mirositoare sau al durerilor dentare. Dantura are un impact extrem de important asupra vieții noastre, unul pe care deseori îl subestimăm. Un REZULTAT final care aduce BUCURIE, schimbă viața pacienților noștri.

Împărtășim aici o mică parte dintre cuvintele și experiențele pacienților noștri:

- schimbarea fizionomiei; statistica arată că estetica facială a chipului uman se poate modifica până la 80% doar datorită danturii; pacienții noștri confirmă asta, uneori chiar depășind acest procentaj.

- schimbarea funcțională: au dispărut durerile de cap, de articulații mandibulare, cervicale;

- un rezultat neașteptat: un pacient declară că după mulți ani, simte în sfârșit gustul mâncării;

- respirație plăcut mirositoare: halena nu ne mai afectează viața personală, socială sau profesională.

- depresia: da, s-a rezolvat inclusiv aceasta în anumite cazuri, deoarece aspectul neplăcut al danturii, disconfortul, halena, durerile cauzate de probleme dentare, toate impactează viața pacienților, nu doar la nivel fiziologic, ci și la nivel psihologic; -

-rușinea: “nu-mi mai e rușine să deschid gura” Ana

- “Pot să mănânc în sfârșit” Ovidiu

- “Mi s-a vindecat frica de dentist” Liviu

- “Nu mă așteptam la rezultatul ăsta, a meritat tot efortul” Iulia

- “Pot zâmbi în poze acum” Alexia

- “Mă simt incredibil” Andreea

- “Am cei mai frumoși dinți” Ionut

- “Zâmbesc din senin, fără motiv” Adrian

- “Mă spăl pe dinți și nu mai sângerez” Marian

- “Sunt mulțumită, mai ales că am și aplicația cu acces la documentația mea dentară, știu ce și când urmează în planul meu de tratament” Claudia

- “Îmi place că îmi amintiți de programare” Ștefan

- “Am cea mai tare clinică , mă sună să îmi amintească faptul că trebuie să vin la igienizare la 6 luni!”- Laura

- “Sunt încântată de tot pentru că rezultatul chiar a fost conform nevoilor mele medicale”Cristina

- “Nu am știut unde vin, dar acum sunt pacient pe viață” Cristian

- “M-ați câștigat cu Test Drive Your Smile, pentru că am știut de la începutul planului de tratament cum va arăta rezultatul final” Ramona

Cele mai frumoase testimoniale ale pacienților noștri nu au legatură doar cu dantura sau cu rezultatul punctual al rezolvării cariei, ci cu bucuria adusă de rezultat; O simplă realiniere a dinților cu aparatul dentar, o igienizare la 6 luni, o carie tratată, o albire dentară, o durere vindecată, gingia vindecată, doar 2 dinți frontali schimbați, un singur dințisor înlocuit, toate acestea au adus BUCURIE.

Asta este parte și din BUCURIA noastră.

#dentalclinic #perfectsmile #joyexperience #smile #dental #digital #digitalplanning #happy #newclinic #bestclinic #familydentalclinic #dentist #bestdentist #fatetedentare #implantdentar #venners #whitesmile #dentalimplants #teamwork #neoclinique

Galerie foto