Servicii cover image

100% aspect natural

Zâmbetul unei persoane are un rol foarte important în viața cotidiană a acesteia. Fie că vorbim despre componenta funcțională a danturii unui client, fie că ne referim la estetica dinților, specialiștii Neoclinique vin cu cele mai bune soluții pentru problemele pacienților ce le trec pragul. În consecință, atenția acestora la detalii permite obținerea unui zâmbet natural, chiar și în cazul în care intervențiile stomatologice implică și componente precum implaturile și fațetele dentare.

 

Cum pot arăta dinții înlocuiți precum cei naturali?

Contrar așteptărilor, chiar și dinții înlocuiți pot arăta precum cei naturali. Acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei digitale moderne utilizate în cadrul Neoclinique. Astfel, în urma analizei inițiale a danturii unui pacient, specialiștii noștri pot simula modul în care ar trebui să arate și rezultatul final, obținut după elaborarea planului de tratament. Acest lucru le oferă medicilor destule informații necesare pentru a imita perfect forma, culoarea, dar și funcționalitatea unui dinte natural prin intermediul coroanelor și fațetelor dentare.

 

Cum sunt influențate trăsăturile unei persoane de dantura acesteia?

Zâmbetul își pune amprenta și asupra trăsăturilor faciale ale unei persoane, implicit asupra armoniei acestora. Fiecare dinte în parte trebuie să aibă, pentru a își îndeplini rolul funcțional și estetic, anumite dimensuini, adaptate la fizionomia pacientului. De exemplu, în cazul pierderii unui dinte, putem sesiza, în timp, modificarea ușoară a poziției celor vecini lui, acest lucru datorându-se faptului că mandibula începe să se demineralizeze și să se resoarbă. Dacă problema rămâne netratată, poate cauza și apariția unor riduri ușoare în zona buzelor și a pomeților, dând impresia de îmbătrânire a tenului. Totodată, dacă dinții ce se învecinează cu cel pierdut își vor modifica poziția firească, pacientul va resimți un disconfort continuu la nivelul danturii și va întâmpina dificultăți în a o igieniza corect, ceea ce va duce la apariția mai multor carii, dar și a tartrului. 

 

Coroane dentare cu aspect natural

   Pentru a realiza cât mai rapid și cât mai precis coroanele dentare din ceramică sau zirconiu, utilizăm tehnologia digitală CAD/CAM. Prin scanarea 3D a cavității bucale, putem realiza lucrări cât mai naturale, care să aibă exact forma, dimensiunea și culoarea potrivită pentru fiecare pacient. 

   În plus, această procedură este și extrem de rapidă. Pe baza măsurătorilor realizate în timpul scanării, coroanele pot fi realizate imediat și se pot monta rapid, nefiind nevoie de o a doua vizită la medic.

 

Fațete dentare cu aspect natural

   Pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri, utilizăm tehnologii digitale pentru a construi fațetele în mod cât mai precis, dar și pentru a realiza o simulare a viitorului tău zâmbet.

   Cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM de modelare computerizată, putem realiza rapid scanarea cavității bucale și construcția fațetelor în dimensiunea, forma și culoarea perfectă. De asemenea, lucrarea va fi gata în scurt timp și va putea fi aplicată chiar și în aceeași zi.

   Înainte de aplicarea propriu-zisă a fațetelor, poți beneficia de o simulare a noului zâmbet cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design. Împreună cu medicul, poți alege felul în care îți dorești ca acesta să arate. Vom realiza o serie de fotografii de specialitate, precum și o radiografie panoramică, pentru a obține un model al cavității tale bucale și pentru a putea începe remodelarea digitală.

 

   Astfel, tehnologia modernă pune foarte mare accent atât asupra funcționalității unui tratament dentar, cât și asupra esteticii faciale a unei persoane. Acest echilibru este menținut cu brio prin intermediul metodelor moderne de analiză a danturii unui pacient și de realizare a componentelor precum fațetele și coroanele dentare. Echipa Neoclinique este pregătită să îți ofere soluțiile adaptate nevoilor tale pentru a obține zâmbetul natural la care ai visat mereu!

 

 

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.