Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

Vezi detalii

KPG (key patient guide), concept cunoscut și ca serviciu de concierge este, în cadrul Neoclinique, denumirea atribuită funcției de consilier dedicat. Persoana care deține acest rol îți va sta alături pe tot parcursul tratamentului urmat în cadrul clinicii noastre, fiind pregătită să îți răspundă la orice întrebări ai avea, fie ele de natură financiară, organizatorică sau medicală, pentru a clarifica nelămuririle pe care le ai în urma discuției cu medicul tău dentist.

 

Vrei să vii pentru prima dată la o consultație în cadrul Neoclinique? Iată ce pași vei urma:

1. În prima vizită, cunoaștem pacientul, istoricul său medical, dar și efectuăm un consult inițial, urmat de o radiografie și o ședința foto profesională prin care să putem observa toate problemele sale stomatologice.

2. Ulterior, o echipa interdisciplinară se va întâlni într-o ședință în cadrul căreia vor fi discutate toate aspectele ce intervin în soluționarea cazului respectiv.

3. În continuare, urmează cea de-a doua vizită a pacientului la Neoclinique. Acesta se va întâlni cu medicul responsabil de cazul său, dar și cu un consultant ce îi va fi aproape pe tot parcursul tratamentului, oferindu-i în permanentă consiliere în ceea ce privește serviciile medicale și soluțiile financiare adaptate nevoilor sale.

4. Totodată, în urma acestei întâlniri, pacientul va avea toate informațiile necesare pentru a lua decizia potrivită în legătură cu planul său de tratament dezvoltat în cadrul Neoclinique. Astfel, până la finalul ședinței, acesta va primi: planul medical explicat în detaliu, soluțiile financiare etapizate, dar și o vizualizare 2D (DSD) a planului ideal de tratament.

 

În realizarea planului de tratament se va implica o întreagă echipă interdisciplinară și vei afla constant toate detaliile necesare de la KPG-ul tău!

Fiecare caz în parte este unic și poate implica manopere din unul sau mai multe domenii ale stomatologiei. Astfel, pentru a ne asigura că orice pacient are parte de un tratament corect și complet, cazul său este discutat și soluționat de o echipă medicală cu pregătire în toate specializările necesare. Concret, orice persoană ce ne trece pragul va avea un medic dentist responsabil de cazul său (treatment architect), care va coopera constat cu o echipă interdisciplinară formată din stomatologi cu specializări în: endodonție, ortodonție, implantologie, chirurgie, estetică dentară, odontoterapie sau radiologie. 

Această echipă va comunica pe toată durata planului de tratament și va lua decizii sub atenta supraveghere a responsabilului cazului. Acest mod de organizare eficientizează procesul implementării planului de tratament și îi asigură pacientului confort și siguranța că rezultatele vor fi conforme cu dorințele sale inițiale. 

 

Fiecare pacient va avea un KPG dedicat cazului său, interacționând cu acesta încă de la prima vizită la Neoclinique. În urma consultației inițiale din cabinetul stomatologic, consilierul dedicat va realiza pozele de studio ale pacientului, acestea având rolul de a contextualiza informațiile strânse deja prin intermediul examenului mediului specialist. Mai exact, pozele cu zâmbetul pacientului, dar și cu fizionomia acestuia, asigură rezultate ideale ale planului de tratament elaborat de specialiștii Neoclinique, oferind medicilor posibilitatea de a îi crea acestuia un zâmbet cât mai apropiat din punct de vedere estetic de cel natural.

Consilierul dedicat va participa și la a doua ședință a pacientului la clinică, moment în care, după prezentarea planului de tratament (realizată de medic), îi va expune acestuia detaliile financiare aferente intervențiilor pe care ar trebui să le realizeze pentru a avea un zâmbet perfect, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

După, KPG-ul va ține legătura constant cu pacientul pentru a se asigura că acesta a înțeles pe deplin procedurile medicale ce urmează să fie efectuate, dar și pentru a îl ajuta pe parcursul întreg procesului de schimbare a danturii în versiunea ideală la care a visat mereu.

 

Astfel, rolul unui KPG al cazului unui pacient este foarte important în cadrul oricărei clinici dentare întrucât acesta: cunoaște fiecare detaliu al cazului de la început până la finalul tratamentului, oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.


 

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii
Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.