Povestea noastra cover image

Povestea NeocliniqueCu o poveste începută la vârsta de 19 ani de Cristina Toader, care a preluat acest business, Neoclinique este mai mult decât o clinică stomatologică obișnuită. 

 

La acea vreme era doar un cabinet de cartier, care nici măcar nu avea stomatologie, ci doar câteva specialități medicale total diferite, ginecologie, laborator de analize, terapie alternativă și medicina de familie.

 

"Am dezvoltat organic, pas cu pas afacerea, am cumpărat primul unit dentar de calitate, la vârsta de 21 de ani și îmi amintesc și acum cât am dat pe el: 200 000 000 (lei vechi), în 2002. Soțul meu, Nuțu Toader, a intrat în companie mai târziu, în 2004 mai exact. Încă nu eram medici niciunul și priveam afacerea doar din 2 perspective: cea de antreprenor, care dorea ca afacerea sa crească, să oferim servicii de calitate pacienților noștri, să aibă profit, iar profitul pentru noi la acel moment însemna încasare-cheltuială punct. Nu înțelegeam de ce un medic consuma mai mult material decât altul pentru același tip de intervenție de exemplu, pentru ca noi priveam aceste lucruri ca fiind clare, matematice; și mai era perspectiva morală: aveam amândoi dorința aceasta de a face bine pacienților. Țineam cont în permanență de feedback-ul pacienților, și pe baza acestuia îmbunătățeam serviciile în permanență, lucru pe care de altfel îl facem în continuare.

 

În 2006 am intrat și la Facultatea de Stomatologie amândoi și din acel moment lucrurile s-au schimbat radical pentru că, în sfârșit, înțelegeam și perspectiva medicală și am putut să dezvoltăm serviciile din punct de vedere calitativ exact în direcția pe care ne-o doream - viziune în care încrederea pacientului și legătura creată între el și medic primează.


Nu am fost doar antreprenori la început, ci am devenit antreprenori-medici, având în vedere că am urmat și am absolvit Facultatea de Stomatologie. Astfel, am adus o perspectivă unică asupra afacerii noastre, combinând abilitățile antreprenoriale cu cunoștințele medicale.

 

Provocările au fost numeroase, însă am gestionat fiecare obstacol cu hotărâre și determinare. Pandemia din 2020 a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai dificile momente pentru noi. Am fost nevoiți să ne adaptăm rapid la schimbările impuse de situație și să luăm decizii dificile pentru supraviețuirea afacerii. Însă, chiar și în mijlocul haosului, am găsit curajul să evoluăm și să investim în perioada de criză.

 

Diferențiatorul nostru principal constă în abordarea noastră interdisciplinară și personalizată față de fiecare pacient. Nu tratăm doar afecțiunile dentare, ci ne concentrăm și pe crearea unui zâmbet autentic și estetic plăcut pentru fiecare individ. Folosind tehnologia avansată și proiectarea 3D, lucrăm împreună cu pacientul pentru a obține rezultate realiste și funcționale. Fiecare caz este tratat ca un proiect, iar planurile de tratament sunt elaborate în echipă și discutate în detaliu cu pacientul.

 

De asemenea, oferim o experiență transparentă și personalizată pentru fiecare pacient. Fiecare pacient beneficiază de un ghid dedicat, care îl sprijină pe tot parcursul procesului de tratament. Totul este gestionat eficient și transparent, iar pacienții au acces la dosarele lor medicale într-o platformă online, unde pot urmări evoluția tratamentului lor.

 

În plus, investim constant în tehnologie și în dezvoltarea personalului nostru, pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii posibile în stomatologie. De la anestezia electronică la planificarea digitală a implanturilor dentare, suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și practici medicale, astfel încât să putem oferi tratamente de calitate superioară pacienților noștri."

 

La Neoclinique, ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, inovație și îngrijirea pacientului. Suntem dedicați să oferim servicii medicale de top și să creăm un mediu confortabil și sigur pentru toți pacienții noștri.