Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Ce este remodelarea smaltului dentar?

Ce este remodelarea smaltului dentar?
  • smile.jpg

Ce este remodelarea smaltului dentar?

 

Remodelarea smaltului dentar este conturarea smaltului dintilor prin eliminarea muchiilor ascutite si caracteristicilor inegale ale dintilor, pentru a da iluzia ca dintii sunt mai drepti decat sunt in realitate. 

 

Aceasta remodelare a smaltului dintelui are ca scop final o imbunatatire a aspectului general si al zambetului, corectarea defectelor care atrag privirea cum ar fi un dinte mai lung decat ceilalti sau o evidentî suprapunere sau rotatie a dintilor din cauza aglomerarii. 

 

Remodelarea smaltului este un proces conservator de multe ori combinat cu unele tratamente odontale, nu necesita anestezie si este relativ rapid si nedureros.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03