Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Unde se pun cele mai bune fatete dentare in Bucuresti

Unde se pun cele mai bune fatete dentare in Bucuresti
 • Georgiana03MICA.jpg
 • PHOTO-2018-08-17-11-06-14-MICA.jpg
 • 6_slefuire_fatete_10.01_.2017_5_edit_.jpg
 • 4_inainte_de_fatete_09.01_.2017_close_up-Recovered_edit_.jpg
 • 6_slefuire_fatete_10.01_.2017_1_close_up_edit_.jpg
 • socialSofianos_-27_logo.jpg

Fie ca ne cautam un job, fie ca ne implicam in relatii sentimentale, sansele de reusita sunt mult mai mari pentru persoanele cu o dantura perfecta.

Tratamentul de transformare a zambetului prin fatete dentare este din ce in ce mai cautat. 

Va asteptam la Neoclinique, pentru ca aici se pun cele mai bune fatete dentare in Bucuresti.

De ce fatete dentare ?

Cand oamenii nu sunt satisfacuti de dintii lor, tind sa zambeasca mult mai rar, sa fie timizi si retinuti in cercurile sociale, increderea in sine scazand dramatic. Aceste fatete rezolva problemele de estetica dentara, redand increderea individului in sine, fiind cea mai populara procedura de estetica dentara.

Fatetarea este cea mai noua metoda de folosire a artei si stiintei cosmeticii dentare. Cele mai mari vedete ale Hollywood-ului au inteles primele ca inseninarea zambetului prin fatetare iti poate schimba prezenta, atitudinea si comunicarea, in mod esential.

Fatetele sunt destinate sa modeleze zambetul care sa se potriveasca perfect fetei pacientului, precum si personalitatii lui.

Neoclinique va pune la dispozitie tratamentul cu fatete dentare in Bucuresti, in cele doua clinici ale sale, din zonele UNIRII si MILITARI.

 

Rezultatele tratamentului cu fatete dentare vor fi:

 • Dinti albi si drepti, ce va vor oferi zambetul pe care poate nici nu ati visat ca o sa-l aveti vreodata;
 • Imediat, de indata ce parasiti cabinetul medicului stomatolog, va puteti mandri cu un zambet perfect;
 • Cresterea increderii in sine;
 • Dorinta de socializare;
 • Atitudine optimista, vesela, mereu zambitoare;
 • Atitudine mai pozitiva a oamenilor fata de dumneavoastra. Zambetul larg ii face pe cei din jur sa isi doreasca sa va fie in preajma

 

Obiectivul

Obiectivul realizarii fatetelor dentare este acela ca pacientul sa aiba niste restaurari care sa se integreze perfect in aspectul fetei, sa fie in armonie cu restul dintilor, iar cine le priveste sa nu-si poata da absolut deloc seama de prezenta acestora.

 

Noninvazivitatea acestui tratament

Tratamentul cu fatete dentare no-prep reprezinta cea mai de succes procedura stomatologica non-invaziva, a ultimului deceniu.

Fatetele dentare se clasifica in functie de procedura de aplicare si caracteristici, in fatete aplicate cu slefuirea prelabila a dintelui, sau fara. Cele fara slefuire (no-prep) sunt pur si simplu lipite pe suprafata dintelui, cu un adeziv foarte performant, fiind foarte subtiri, dar deosebit de rezistente.

Cele montate dupa slefuirea unui strat fin de la suprafata dintelui si aplicarea unui adeziv puternic, sunt fatete clasice, un pic mai groase.

 

Reactii adverse

Fatetele sunt integrate biologic datorita stabilitatii chimice crescute, toxicitatii scazute asupra tesutului si gradului redus de a produce sensibilitate sau iritabilitate la nivelul gingiilor. De asemenea, reduc placa bacteriana ce se formeaza pe dinti datorita suprafetei netede si lucioase de care placa bacteriana nu poate adera.

 

Indicatiile generale

Tratamentul cu fațete dentare este recomandat in urmatoarele cazuri: dinti sparti, fisurati, ciobiti, cu probleme de aliniere, inegali ca lungime si dimensiuni, inghesuiti, cu spatii largi intre ei, foarte mici, macinati, cu plombe inestetice, ingalbeniti sau patati.

 

Tehnologie

Neoclinique va pune la dispozitie cel mai nou concept de estetica dentara, denumit SKYN, cel mai performant tratament prin fatete dentare in Bucuresti. In cadrul Neoclinique, acest concept este pus in practica de cei doi specialisti in estetica dentara SKYN Concept, pregatiti chiar de catre cei ce au inventat si patentat conceptul SKYN, si anume Dr. Cogalniceanu Georgeana si Dr. Eliza Popa.

SKIN este un concept care revolutioneaza modul de a face restaurari dentare, atingand excelenta in functionalitate si fiziologie. Acesta isi propune sa imite perfect morfologia dintilor naturali si poate fi folosita in diverse probleme de estetica orala.

Aceasta tehnica implica cele mai avansate tehnologii CAD/ CAM, permitand obtinerea maximului de precizie, calitate si viteza in obtinerea restaurarilor ceramice. Fafetele SKYN proiectate digital si apoi frezate in ceramica cu translucenta graduala, cu o precizie de 20 microni. Aceasta tehnologie permite o mai mare predictibilitate a rezultatelor si reducerea etapelor importante clinice si de laborator.

Metoda SKIN face posibila crearea de fatete, coroane, reabilitari orale complete, proteze fixe pe implanturi si ghiduri chirurgicale. Rezulta lucrari de o estetica perfect personalizata, corespunzator alegerilor si necesitatilor pacientului.

Estetica si durabilitatea fatetelor depinde in primul rand de priceperea medicului specialist si de tehnologia si materialele folosite, de aceea este esential ca dumneavoastra sa alegeti cu atentie clinica in mainile careia va incredintati zambetul.

Va asteptam la Neoclinique pentru a va schimba viata prin fatete dentare, in Bucuresti, realizate la cel mai inalt nivel de estetica si calitate. 

Va doriti un zambet superb, in timp foarte scurt ?

Programati-va acum pentru un consult,

la tel. +0371.000.111

 

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03