Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Implantul Dentar

Implantul Dentar
 • 23._Chirurgie-105_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 12._Chirurgie-84_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 7._Chirurgie-39_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 19._Chirurgie-90_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 21._Chirurgie-44_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 22._Chirurgie-111_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 8._Chirurgie-76_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • implant-dentar-Neoclinique-2.jpg
 • iStock_000011965692XSmall.jpg
 • implant-dentar-Neoclinique-1.jpg
 • implante1.jpg
 • implant-dentar-Neoclinique-3.jpg
 • implant-dentar-Neoclinique-4.jpg
 • implant-dentar-Neoclinique-5.jpg

Implantul Dentar

Neoclinique Bucuresti ofera servicii de

Din Galeria foto de pe siteul nostru puteti vizualiza etapele tratamentului cu implant dentar, aditie de os si membrana PRF:

1) Album foto - caz inserare implanturi dentare Straumann

2) Album poze - adaugarea membranei PRF de vindecare rapida

3) Album imagini - adita de os pentru implanturi dentare

 

Daca ati pierdut unul sau mai multi dinti, ati putea fi familiarizat cu consecintele neplacute determinate de acest aspect: 

 • zambet neatractiv, 
 • dificultatile purtarii si aspectul mai putin estetc al protezelor,
 • durere sau dificultate in cursul masticatiei. 

Stomatologia traditionala poate oferi inlocuitori pentru dintii lipsa folosind punti dentare, proteze dentare fixe sau mobile.

Puntile, de obicei, implica modificarea dintilor sanatosi naturali pentru a oferi o baza stabila in sustinerea dintilor de inlocuire.

Protezele dentare fixe sau mobile, pot, uneori, sa fie foarte instabile ceea ce duce la leziuni ale mucoasei cavitatii bucal, la dificultati de vorbire sau la dificultati majore in masticatie.

O alta problema putin cunoscuta asociata cu pierderea dintilor este un proces cunoscut sub numele de "atrofie", o scadere a osului maxilar (superior sau inferior) care poate progresa necrutator de-a lungul anilor. 

Atrofia osoasa afecteaza nu numai functia maxilara, dar poate determina modificari faciale adverse cosmetice. 

 

Ca urmare, si volumul de masa osoasa pentru implantele dentare va fi insuficient.

Datorita progreselor remarcabile in stomatologie, in ultimii ani, implantele dentare ofera o solutie eficienta pentru multe din aceste probleme.

Nu conteaza cand a fost scos, acum o zi sau acum citiva ani... cea mai MODERNA SI EFICIENTA solutie de tratament, adica de inlocuire a dintelui sau dintilor absenti, este IMPLANTUL DENTAR

IMPLANTUL DENTAR este un surub care inlocuieste radacina unui singur dinte absent; daca aveti lipsa mai multi dinti, atunci sunt necesare mai multe implanturi. 

 

AVANTAJELE folosirii implanturilor dentare 

 

Implanturile dentare se folosesc de foarte mult timp. In ultimii 10 ani, domeniul acesta a cunoscut o dezvoltare incredibila. La ora actuala sunt peste 1000 de sisteme diferite in intreaga lume. 1. Vechea metoda de tratament consta in punti sau proteze. Amandoua aceste metode afecteaza integritatea dintilor pe care inca ii mai aveti.

Avantajul principal al tratamentului prin implanturi dentare este acela ca lasa dintii vecini neatinsi. Acestia nu vor fi afectati in nici un fel!

Un alt avantaj este ca confortul obtinut cu tratamentul prin implant este superior celui oferit de diferite proteze.

Chiar daca nu mai aveti dinti si folositi deja o proteza de multi ani, puteti beneficia de tratamentul prin implanturi. Implanturile vor stabiliza foarte bine proteza. Aceasta va deveni aproape fixa, veti putea manca si vorbi mult mai bine! In unele situatii este posibil chiar sa renuntati complet la proteza. 

Folosirea implanturilor va obliga la intretinerea unei igiene deosebit de bune. Acest lucru este deosebit de important si il vom discuta cu dumneavoastra in mod personal.

 

Va recomandam sa cititi in continuare :

Lista de preturi pentru Implanturi Dentare

Cazuri implantologie

Reabilitarea orala totala

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03