Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Secretul succesului implantului dentar

Secretul succesului implantului dentar
 • Osstem-implant-malaysia.jpg
 • thumb_(1).jpg
 • Visual_BLX_Streams_Raylight.jpg
 • 5._Chirurgie-35_interventie_completa_implant_dentar_straumann_aditie_osoasa_prf_membrana_mircea_gheorghita_neoclinique_SITE_.jpg
 • 11.jpg

Pare incredibil, dar, da. De tine depinde, in mare masura, asigurarea reusitei implantului tau dentar.

Iata ce poti face ca sa creezi toate premisele inserarii, in siguranta, a unui implant care va avea toate sansele de osteointegrare.

 

De ce depinde reusita implantului tau dentar?

 • de intreaga echipa medicala ce se ocupa de cazul tau si in special de experienta, priceperea si pregatirea profesionala a medicului care efectueaza interventia de inserare a implantului.

Principalul factor de succes este alegerea clinicii unde te vei trata. Este bine sa studiezi clinicile din oras si din apropiere si sa alegi una cu tehnologii moderne, mediu placut, studii de caz pe placul tau si medici specializati in toate domeniile stomatologiei.

Este bine ca acea clinica sa aiba si radiologie digitala, ca tu sa nu te deplasezi in alta parte pentru radiografii si tomografii performante.

Este esential ca medicul care se ocupa de implantologie sa fie specialist in chirurgie maxilo-faciala, si nu doar specializat in implantologie.

 • de efectuarea analizelor si tomografiei dentare, de interpretarea lor corecta si de stabilirea corecta a intrunirii conditiilor necesare pentru ca tu sa poti beneficia de implant. Trebuie sa fim siguri ca vei face fata anesteziei, interventiei, ca organismul se va vindeca usor si ca nu exista impedimente ale osteointegrarii implantului;
 • de realizarea unei planificari si simulari corecte a interventiei de inserare. In baza tomografiei dentare, in cadrul unui soft specializat, se planifica pas cu pas inserarea implantului, iar apoi se realizeaza simularea virtuala. Astfel se preintampina eventuale probleme, se evita lezarea formatiunilor anatomic;
 • de utilizarea unui ghid chirurgical. Ghidul chirurgical este rezultatul tehnologiei digitale de planificare a implantului, reprezentand printarea 3D a unei machete ce seamana cu o gutiera perforata in exact locul in care trebuie inserat implantul, pentru o pozitionare perfecta. Acesta elimina erorile umane si asigura perfectia inserarii;
 • de calitatea implantului. Clinicile de top utilizeaza numai implanturi de calitate foarte buna, pentru a realiza cele mai bune tratamente si  a-si mentine reputatia;
 • de realizarea tuturor interventiilor si tratamentelor necesare prealabil, pentru a asigura succesul osteointegrarii. Daca in urma tomografiei, rezulta ca osul nu este suficient pentru implantare, trebuie efectuata o interventie de aditie osoasa;
 • de conduita urmata de tine dupa interventie: igiena orala, prezentarea la controlul stomatologic regulat, odata la 6 luni, renuntarea la fumat pentru o perioada, pentru a favoriza vindecarea tesuturilor si osteointegrarea implantului, de respectarea recomandarilor medicului tau.

Alege cu grija clinica stomatologica potrivita !

Neoclinique este o clinica moderna, aflata in centrul Bucurestiului, specializata in toate ramurile medicinei stomatologice.

Utilizeaza cu succes deplin implanturile dentare Osstem si Straumann.

Tehnologiile moderne sunt la ele acasa la Neoclinique, procedurile fiind nedureroase si conservatoare.

Clinica detine si echipamente radiologice, in propriul laborator de radiologie, foarte performant dotat.

Neoclinique se mandreste cu medicul care efectueaza interventiile de inserare a implanturilor si de realizare a diverselor interventii adiacente, precum extractii si aditii osoase:

Dr.Gheorghita Mircea, medic primar, specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala, specializat in implantologie, asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie Craiova, cu experienta foarte vasta in implantologie.

Acesta utilizeaza ghidul chirurgical, realizat prin tehnologii digital avansate, pentru maxim de precizie.

Priceperea medicului, dublata de experienta, ajutata de tehnici avansate si materiale performante, iti pot asigura premisele unei inserari in conditii de maxima siguranta si cu sanse foarte mari de a obtine osteointegrarea de succes a implantului tau dentar.

Programeaza-te chiar acum pentru o consultatie in cadrul Neoclinique Unirii sau Militari si afla daca esti un candidat potrivit pentru implant dentar.

Calitatea recomanda Neoclinique !

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03