Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Educatia dentara a copiilor!

Educatia dentara a copiilor!
  • axii2.JPG
  • saxii55.JPG
  • axii4.JPG
  • LG_FB_militari-dinulescu_Adriana-1.jpg
  • militari-Cretu_Florentina-5.jpg
  • Alexii_machiaj-12_white.jpg
  • Alexii_machiaj-13.jpg
  • militari-Cretu_Florentina-6.jpg
  • iStock_000014876092Small.jpg

Educatia dentara a copiilor!

 

Neoclinique isi propune sa promoveze profilaxia dentara a copilului de la varste fragede, astfel, copilul este educat sa intretina o igiena dentara stricta si sa constientizeze ca prezenta in cabinetul stomatologic nu reprezinta o pedeapsa. 

 

Copilul trebuie sa stie sa utilizeze corect o periuta de dinti, o ata dentara, o pasta de dinti buna. 

 

Parintii ii sprijina dar este nevoie si de medicul stomatolog! 

 

Existenta unei dentitii sanatoase nu se datoreaza numai alimentatiei echilibrate, ci, mai ales, unei igiene corect efectuate si, poate cel mai important, unei ocluzii corecte, care sa distribuie fortele masticatorii extrem de mari pe toti dintii si nu numai pe anumite zone ale arcadei. 

 

Importanta igienei bucale este esentiala in mentinerea sanatatii intregului organism, atat la adult, cat mai ales la copil.

 

Medicii pedodonti recomanda ca inainte de eruptia dentara, sa se curete gingiile copilului dupa fiecare masa, cu ajutorul unui tifon inmuiat in apa. 

 

Odata cu aparitia dintilor, se poate folosi o periuta de dinti cu par moale si pasta de dinti fluorurata, de dimensiunea unui bob de mazare. 

 

Copilul trebuie programat la controale dentare chiar de la varsta de un an. 

 

Vizitele periodice vor deveni o obisnuinta pentru el si il vor ajuta sa scape in viitor de frica de medicul stomatolog. 

 

Va fi incurajat sa discute despre temerile legate de controalele stomatologice, dar nu vor fi pomenite niciodata cuvintele "doare" sau "durere". 

 

Cariile si gingivita la copii pot fi evitate doar daca se va impune de timpuriu o igiena orala corecta. 

 

Rutina igienei bucale trebuie formata din primii ani - la varsta de 2-3 ani, copilul poate fi deja invatat tehnici de periaj corect - si trebuie sa dureze de-a lungul intregii vieti.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03