Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Dinti ingalbeniti? Nu poti zambi? Albeste-i chiar astazi!

Dinti ingalbeniti? Nu poti zambi?  Albeste-i chiar astazi!
  • happy-beautiful-young-dark-haired-girls-and-guys-XD3RF2M.jpg
  • gorgeous-girl-with-a-beautiful-smile-and-sunrays-657LHWA.jpg
  • sad-woman-and-her-reflection-PWP92SR.jpg

Dinti ingalbeniti? Nu poti zambi?

Sunt prea multe lucruri puse „on hold” in zilele noastre.

Amanam, din motive financiare si de timp, plecari in vacanta, dar irosim prea mult timp pe retele de socializare si cheltuim excesiv in supermarketuri.

Trebuie sa avem un nou televizor, mai mare, smart, dar nu avem cum sa ajungem strangem bani ca sa rezolvam acea problema de sanatate, pe care ne-am propus sa o rezolvam de ceva timp.

Dar viata nu poate fi pusa „on hold”. Zilele trec fara ca noi sa le putem pune pauza cumva, sau sa le incetinim trecerea.

Noi aici, la Neoclinique, avem ocazia sa vedem zilnic cum transformarile estetice si reabilitarea sanatatii dintilor readuc oamenii la viata. Le amintesc ca sunt frumosi. Atunci cand inteleg ca au cum sa rada, isi amintesc si de toate motivele de bucurie pe care le au.

Avem pacienti care ne spun ca rad din orice si sunt mandri de zambetul lor larg si impecabil, ca toti in jur le admira zambetul care acum este parca magnetic, pentru ca emana incredere in sine.

Ne place bucuria din ochii pacientilor, ne „hranim” cu ea, zi de zi.

Si stim ca daca si voi ati putea fi aici, sa observati aceste transformari, ati intelege ca viata este prea scurta pentru amanarea fericirii.

Cum poti fi fericit, daca nu poti zambi, daca nu iti poti manifesta bucuria?

Nu mai amana fericirea. Fa tot posibilul ca fericirea ta sa nu fie inabusita de nimic, mai ales de o problema atat de usor de rezolvat ca aspectul ingalbenit al dintilor tai, ce te face sa eviti compania altor oameni, pentru ca tu nu poti zambi liber, ca ei.

Vrem ca tu sa poti zambi liber. Ca atunci cand te bucuri foarte mult de ceva, sa nu te gandesti automat…Sa am grija sa nu zambesc prea larg, sa nu stau prea aproape de cineva cand zambesc, sa nu cumva sa se uite la mine cand zambesc, sa am grija sa imi acopar dintii cu mana cand zambesc, oare va dori sa ne mai intalnim sau mi-a observat dintii, off, daca ar sti ce zambet frumos am…

 

Programeaza-te pentru albire dentara, chiar astazi!

De ce chiar astazi? Dar de ce sa amani?

Daca ai avea informatiile necesare, nu te-ai teme si nu ai amana.

Pe scurt, ceea ce trebuie sa stii este ca:

  • Albirea dentara efectuata intr-o clinica stomatologica dureaza maxim o ora;
  • Nu doare;
  • Nu iti afecteaza smaltul dentar, gingiile, buzele sau obrajii;
  • In clinici de prestigiu, ca Neoclinique, se utilizeaza tehnologii performante pentru albirea dentara, precum lampa de albire Philips Zoom! White Speed si laserul cu dioda SIROLaser.

Daca ai sti ce efect waw are albirea dintilor asupra aspectului zambetului!

Daca ai sti ce efect waw are un zambet larg, increzator, asupra fizionomiei!

Nu ai mai amana nici o clipa !

 

Albeste-ti dintii si zambeste cu incredere! Fii fericit!

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03