Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Estetica dentara de cea mai inalta clasa la Neoclinique

Estetica dentara de cea mai inalta clasa la Neoclinique
 • 12814233_978918258828559_1077030563291839589_n.jpg
 • thumb_(4)665.jpg
 • 12718063_977432048977180_1206217513750023823_n.jpg
 • thumb_(4)ery5y46.jpg
 • neoclinique_whitening.002_.jpeg
 • neoclinique_whitening.017_.jpeg
 • neoclinique_whitening.018_.jpeg
 • thumb_(1).jpg
 • 1_Poze_initiale_08.07_.2015_portret_edit_.jpg
 • 6_slefuire_fatete_10.01_.2017_1_edit_.jpg
 • 6_slefuire_fatete_10.01_.2017_1_close_up_edit_.jpg
 • Petrescu_Daniel3.jpg
 • thumb_(4)3.jpg
 • thumb_(4)6.jpg
 • thumb_(4)44.jpg

Un zambet frumos este o scrisoare de recomandare.

Neoclinique va pune la dispozitie cele mai performante tratamente de estetica dentara. Scrisorile dumneavoastra de recomandare vor fi perfecte !

 

Estetica dentara este o ramura medicinei dentare si inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala.

 

In timp ce stomatologia traditionala pune accent pe diagnosticarea, rezolvarea si prevenirea problemelor dentare, estetica dentara se axeaza pe imbunatatirea si chiar schimbarea radicala a zambetului. Se poate spune ca estetica dentara este stomatologia generala imbinata cu arta.

 

Prima impresie pe care o face un om este legata de aspectul fizic, acest lucru fiind din ce in ce mai constientizat in societatea contemporana. Asta a condus la cresterea interesului asupra tratamentelor de estetica.

 

In frumusetea si expresivitatea unui zambet, cel mai important rol il au dintii. Multi credem ca un zambet perfect inseamna dinti perfecti, dar lucrurile nu stau chiar asa. In primul rand, un zambet frumos presupune o stare foarte buna de sanatate a dintilor, dar si o armonie intre dinti, gingii si fizionomie.

 

Un bun specialist in estetica dentara va lua in considerare toate componentele fetei in ansamblu, realizand o armonie corecta a gurii cu restul elementelor care alcatuiesc fata.

 

Imbunatatirea aspectului dintilor are un dovedit efect pozitiv asupra stimei de sine a pacientului si asupra calitatii vietii.

 

Tratamentul stomatologic este cea mai delicata parte a designului zambetului. Este important sa studiem forma, dimensiunea si culoarea tuturor dintilor pentru a oferi, in fiecare caz in parte, un rezultat placut din punct de vedere estetic si natural.

 

In ultimii ani, tehnologia in domeniul dentar a avansat, lucru valabil si pentru estetica dentara. Exista acum o varietate de noi tehnologii, mult mai eficiente si care economisesc si timp, costurile fiind, de asemenea, mult mai mici. Progresele continue in domeniu au facut posibile modificarea, repozitionarea si reorganizarea dintilor, in asa fel incat sa va puteti bucura de zambetul pe care vi l-ati dorit mereu.

 

Estetica dentara moderna foloseste un nou concept revolutionar de remodelare in timp real a zambetului, pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile: Digital Smile Design.

 

Digital Smile Design (DSD) prezinta lumii o noua fata a stomatologiei, mai umana, emotionala si artistica, dar, de asemenea, mai eficienta si mai precisa, prin intermediul tehnologiei digitale.

 

Acest concept se bazeaza pe colectarea de informatii privind estetica dentara si fizionomia actuala a pacientului, prin intermediul fotografiilor si filmarilor, pentru a vizualiza in timp real dinamica zambetului, pentru a identifica problemele.

 

Folosirea DSD -ului ofera atat pacientului, cat si echipei medicale, o imagine foarte precisa a pasilor de urmat si posibilitatea vizualizarii in avans a felului in care va arata concret zambetul, la final.

 

Pentru ca pacientul sa fie cat mai bine informat, se realizeaza mai multe modele, cu imagini si animatii de mare definitie. Vazand variantele si discutand cu doctorul, pacientul poate alege imaginea care se apropie cel mai mult de asteptarile sale. Astfel, se va putea decide asupra imaginii viitorului sau zambet, cu mult inainte de a incepe tratamentul propriu zis.

 

Cele mai frecvente tratamente de estetica dentara sunt fatetele dentare, albirea dintilor si remodelarea gingivala.

 

Fatetele dentare sunt niste foite foarte subtiri din ceramica, zirconiu sau compozit, care acopera partea frontala a dintilor si suprafetele decolorate sau neuniforme. Acestea estompeaza defectele dentare si fac ca dintii sa arate mai sanatosi si mai frumosi.

 

Se pot aplica pe un dinte sau pe toti, foarte rapid, sunt rezistente la colorare si sunt minim invazive sau total neinvazive, in functie de tehnica de aplicare folosita.

 

Albirea dentara este una dintre cele mai comune, dar si mai importante proceduri de estetica dentara, se adreseaza celor care-si doresc sa redea culoarea alba si stralucirea dintilor afectati de pete sau decolorari.

 

Remodelarea gingivala consta in aplicarea mai multor tehnici parodontale indicate pentru a mentine sanatatea gingiilor si a le da un aspect cat mai estetic.

 

Dimensiunea si culoarea gingiilor sunt esentiale pentru un zambet frumos, acestea trebuie sa aiba o lungime adecvata si o culoare sanatoasa, pe langa o forma arcuita, in aliniere perfecta cu dintii.

 

Remodelarea gingivala se foloseste si pentru a acoperi radacinile dintilor care sunt inestetic de lungi.

 

Zambetul ne relaxeaza si influenteaza starea psihica a oamenilor. Are rol social si influenteaza felul in care suntem perceputi de cei din jur.

 

O persoana zambitoare indica deschidere, empatie, recunoastere, bunatate, caldura sufleteasca, seninatate.

 

Oamenii au mai multa incredere intr-o persoana care zambeste, considerand automat ca aceasta este generoasa si intelegatoare.

 

Neoclinique exceleaza in domeniul esteticii dentare, va invitam in clinicile noastre pentru o consultatie si o analiza digitala a zambetului, pentru a obtine o estetica dentara de vis !

 

 

 

 

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03