Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Albire dentara profesionala

Albire dentara profesionala
  • thumb_(2).jpg
  • thumb_(1).jpg

Prin tratamentul de albire dentara profesionala poti obtine un zambet cu pana la 8 nuante mai alb, in doar o ora de tratament, cu minima sau chiar 0 sensibilitate dentara.

Acest tratament si-a facut dovedita eficienta, fiind utilizat cu rezultate remarcabile, de catre peste 10 milioane de pacienti din lumea intreaga.

 

Ce este albirea dentara profesionala?

Albirea dentara  profesionala este realizata in cadrul cabinetelor si clinicilor dentare.

Siguranta albirii profesionale este data de faptul ca este efectuata de catre medicul stomatolog, dar si de calitatea materialelor si echipamentelor medicale utilizate.

Albirea dentara profesionala se face pe baza unui gel de albire profesional, activat prin expunerea la o lumina de intensitate mare, provenita de la o lampa de albire dentara sau de la un laser medical.

 

Ce este sistemul de albire dentara profesionala?

Este o sursa de lumina intensa cu LED, o lampa de albire performanta.

Scopul utilizarii ei in cadrul tratamentului de albire dentara este obtinerea unei albiri mai performante, in timp mai scurt.

Se bazeaza pe tehnologia activarii albirii la lumina. Procedura presupune aplicarea pe dinti a unui gel de albire, ale carui principii active vor fi activate de catre o lampa de albire.

 

Cum decurge acest tratament?

Medicul stomatolog iti va aplica pe dinti un strat de gel de albire foarte performant.

Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dintii tai lumina provenita de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea si, in plus, setarile ajustabile ale lampii iti vor asigura o experienta confortabila.

Acest proces, daca este nevoie, este repetat de trei ori (cate 15 minute de fiecare data), caz in care dureaza numai o ora!

 

Care sunt avantajele acestui tratament?

  • Accelerarea albirii, cu pana la 8 nuante intr-o ora de tratament;
  • Imbunatatirea rezultatelor de albire, cu pana la 40%;
  • Siguranta tratamentului efectuat de catre medicul stomatolog, in clinica dentara;
  • Gelurile de albire din cadrul acestui tratament sunt singurele produse care utilizeaza fosfat de calciu amorf, dovedit clinic ca ajuta la reducerea sensibilitatii dentare, protejarea smaltului si imbunatatirea luciului dintilor;
  • Confortul tau, determinat de faptul ca intr-o singura sedinta la stomatolog, iti poti albi dintii atat cat ai nevoie, in comparatie cu tratamentele efectuate acasa, care necesita mentinerea de gutiere de albire pe dinti toata noaptea, timp de mai multe nopti;
  • Siguranta utilizarii unor produse de calitate inalta, certificate, utilizate cu succes de alti mii de pacienti multumiti.

 

NEOCLINIQUE ITI PUNE LA DISPOZITIE ACEST TRATAMENT MODERN, PENTRU DINTI ALBI CA NEAUA, IN CEL MAI SCURT TIMP SI CU CEL MAI MARE CONFORT. 

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03