Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Nu mai vrei proteza mobila? Sistem de implanturi in 24 de ore!

Nu mai vrei proteza mobila? Sistem de implanturi in 24 de ore!
 • Osstem1@2x.png
 • Neoclinique_cu_logo-51.jpg
 • 0.jpg
 • maxresdefault.jpg

Cercetarile in domeniul tehnicilor si tehnologiilor medicale avaseaza pe zi ce trece, gasind noi solutii pentru problemele de sanatate ale pacientilor din intreaga lume.

Implantologia orala este tratamentul ideal in cazul dintilor lipsa, fiind descoperirea ce a revolutionat intreaga lume medicala, inclusiv medicina dentara.

Implantul dentar a dat posibilitatea medicilor de a inlocui ceea ce, pentru foarte mult timp, a fost de neinlocuit: radacina integrata in os, a dintelui natural.

Tehnologia avansata a implantologiei orale a gasit, in timp, solutia unei danturi fixe pentru pacientii total edentati, ca alternativa la proteza mobila, ale carei neajunsuri nemultumeste multi pacienti.

 

Inconvenientele protezei mobile

 • Nu este fixa si mobilitatea ei este jenanta, fiind greu de fixat si usor destabilizata. Senzatia de miscare a dintilor nu este una tocmai placuta;
 • Risti sa alunece in public, in timpul vorbirii sau meselor, cand stranuti sau tusesti;
 • Ai probleme la muscarea si mestecarea alimentelor lipicioase, crocante, dure;
 • Nu mai simti gustul alimentelor la fel de pregnant si ai senzatia de voma, datorita faptului ca proteza acopera si cerul gurii;
 • Dintii tai au aspect fals si ti se pare ca toata lumea se uita la dantura ta;
 • Proteza mobila trebuie reajustata odata la 2 ani si schimbata complet odata la 6;
 • Proteza mobila presupune extractia tuturor dintilor si neinlocuirea radacinilor, ci doar a coroanelor dentare. Faptul ca tesutul osos nu este stimulat de prezenta radacinilor dentare duce la resorbtia sa puternica. Aceasta dauneaza aspectului tanar a fetei, provocand aparitia ridurilor si aspectul de obraji supti;
 • Trebuie scoasa seara, igienizata, iar dimineata montata la loc;
 • Trebuie sa utilizezi substante adezive speciale pentru proteza, nu foarte sanatoase;
 • Numai gandul ca o porti, te face sa te simti mai batran;
 • Stai cu grija atunci cand o manevrezi, ca sa nu o scapi din mana si sa se deterioreze.

 

Sistemul de implanturi Osstem inlocuieste proteza mobila

Pacientii edentati au acum sansa de a avea o dentitie fixa, care sa elimine dezavantajele protezei mobile.

Acest tratament de implantologie avansata este destinat pacientilor care sunt total edentati, care au sau nu proteza mobila, sau care mai au doar cativa dinti ramasi pe arcade, cu prognostic rezervat.

Avantajul foarte mare al acestui tratament este timpul scurt de tratament, care condenseaza toate interventiile intr-o singura zi.

Practic, in 24 de ore, se realizeaza toate etapele principale ale acestui tratament: extractii dentare, eventuale interventii aditionale, inserarea implanturilor si montarea lucrarii protetice temporare.

Sistemul incorporeaza tehnologii moderne, care asigura functionalitate si estetica inalta lucrarii finale.

Acest tratament este rapid si minim invaziv, bazandu-se pe inserarea unui numar foarte redus de implanturi, care sustin intreaga lucrare protetica: 4 sau 6 implanturi.

Secretul sustinerii deosebite este designul angulat al implanturilor laterale, care da o stabilitate foarte buna intregului sistem.  

Datorita acestui fapt, se evita necesitatea aditiilor osoase, pentru ca implanturile angulate patrund adanc in os si intr-o pozitie care le asigura osteointegrarea, facand solutia fiabila si pentru pacientii cu probleme de resorbtie osoasa masiva.

Sistemul „All on 4” presupune inserarea a 4 implanturi pe arcada, care vor sustine lucrarea protetica ce inlocuieste toti dintii de pe acea arcada.

Este recomandat mai ales persoanelor trecute de varsta a doua, cu resorbtie osoasa avansata.

Sistemul „All on 6” utilizeaza 6 implanturi pe arcada, in loc de 4 , fiind utilizat mai ales la pacientii mai tineri si care au suficient tesut osos disponibil pentru implanturi.

Esti nemultumit de proteza mobila? Cauti o solutie pentru inlocuirea tuturor dintilor?

La Neoclinique ai acces la cele mai noi tehnologii.

Implanturile dentare iti refac zambetul!

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03