Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Implant dentar in Bucuresti

Implant dentar in Bucuresti
 • thumb_(1).jpg
 • thumb_(3).jpg
 • 6ffe6465c72edd6920122e5008033f22177f9b2f.png
 • 4.-STA-Wand_.jpg
 • 1174764_555258421194547_1663429191_n.jpg
 • thumb.jpg
 • 24._Chirurgie-46_PRF_neoclinique_FB__.jpg
 • thumb_(4).jpg
 • consiliere-dedicata-clinica-stomatologie-neoclinique_12.jpg

Implant dentar in Bucuresti? Neoclinique iti propune tratamente implantologice de exceptie, realizate de catre medici specialisti cu experienta, in clinici elegante, cu echipamente moderne si tehnologii avansate.

Ne recomanda profesionalismul si succesul tratamentelor noastre, Neoclinique fiind o clinica dentara cu traditie in Romania. Pana in 2015 tratasem deja peste 35.000 de pacienti, in doua sedii, cu un personal de 40 de persoane.

Programul de lucru al clinicilor noastre reprezinta deasemenea un mare avantaj, in conditiile sociale actuale, asadar suntem aici, pentru tine, pana tarziu in seara, intre orele 08.00 – 21.00, de luni pana vineri, iar sambata intre orele 10.00- 18.00.

Suntem aproape de bucuresteni si nu numai, prin sediile noastre din Unirii si Militari, usor accesibile.

Asadar, eviti sa razi cu gura deschisa, ori sa maninci in public, deoarece s-ar observa dintii lipsa?

In acest caz, implantul dentar este cea mai buna solutie pentru ca tu sa-ti recapeti zambetul, sanatatea orala si increderea in tine.

Te invitam la noi in clinica, pentru a beneficia de implant dentar in Bucuresti, chiar azi.

Implantarea dentara este o interventie chirurgicala, prin care se introduce o radacina artificiala, sub forma unei piese de titan, pe arcada dentara, spre a inlocui un dinte pierdut.

Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica sau din zirconiu, numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Fie ca pierdem un dinte, mai multi dinti sau chiar toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Astfel, pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare. In cazul clasic, in care confectionam o punte dentara, aceasta are nevoie, pentru ancorare, de minimum 2 dinti stalpi, dinti ce vor fi din pacate sacrificati (se extrag nervii, se obtureaza canalele si se slefuiesc dintii care odinioara erau sanatosi).

Tehnica implantologiei este o alternativa moderna la protezele mobile, care creeaza un permanent discomfort. Puteti beneficia de implant daca aveti un dinte lipsa, mai multi sau chiar pe toti. Pacientii pot, astfel, beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata si se simte la fel ca si dintii naturali.

Neoclinique va ofera tratamente de inalta clasa, prin implant dentar in Bucuresti, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu:

 • Sirolaser SIRONA - interventie chirurgicala fara taieturi
 • sistemul CAD-CAM-modelare computerizata a coroanelor dentare, intr-o zi, fara amprentare, cu scanare 3D.
 • implanturi Straumann cu vindecare rapida
 • implant dentar rapid - intr-o singura zi
 • Digital Smile Design - analiza computerizata a zambetului si simularea aplicarii tratamentelor- noul zambet 
 • STA - anestezia computerizata fara durere
 • aditii de os - pentru situatiile cand osul nu corespunde
 • realizarea in cabinet a membranelor de vindecare accelerate, dupa implantare (PRF).

Nu amanati rezolvarea problemei dintilor lipsa, deoarece consecintele fizice si psihice nu sunt de neglijat. Aceasta afecteaza sanatatea orala si generala, modifica pozitia celorlalti dinti ramasi, determina oboseala musculara, dureri de cap si favorizeaza auto-excluziunea sociala, datorata faptului ca pacientii se desconsidera si evita sa fie priviti, neputand rade sau zambi, decat ascuns, cu gura inchisa.

Doriti un tratament prin implant dentar in Bucuresti? Categoric, Neoclinique este garantia tratamentelor foarte bine realizate.

In cadrul Neoclinique, specialistii in implantologie orala folosesc echipamente de ultima generatie, tehnologii ultra-performante si implanturi de cea mai inalta calitate, pentru a va oferi serviicii de implantologie, de inalta clasa.

Programati-va chiar acum pentru o consultatie si un plan de tratament, la Neoclinique, la tel. +40371.000.111 sau prin e-mail la: office@neoclinique.ro.

 

PACIENTII NOSTRI NE RECOMANDA, ZI DE ZI:

 

 • Porleifur Brói Magnús Magnússon – 03.10.2018

“High tech, clean, good staff. It is seldom you look forevard to a dentist appointment.”

 

 • Valentina Clipei - 24.09.2018

“Serviciile sunt de 10 stelute :)

Va recomand cu incredere Neoclinique! Sunt rapizi, eficienti iar rezultatul este wow!

Plan de lucru bine pus la punct pentru fiecare pacient in parte, transparenta si comunicare eficienta intre doctori.

Foarte amabili, explica fiecare pas care urmeaza si nu doare deloc ;) “

Multumesc frumos!

 

 • Constantin Alexandra - 17.06.2017

“Un loc plin de oameni frumoși si profesionisti. Calitatea serviciilor si a dotarilor este la standarde occidentale. Aici m-am simtit tratata cu caldura si atentie. Recomand cu drag Neoclinique Unirii. 10 stele. Bravo!”

 

 • Pricope Cristina - 09.02.2017

“Este putin spus excelent! Doctor Eliza Popa, Doctor Alina Dima, Doctor Marius Irimia, sunt medicii planului meu de tratament si Catalina Visovan indrumatorul meu in clinica. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru tot ceea ce faceti si vreau sa spun foarte clar si raspicat ca sunteti cei mai buni! Dupa experienta de astazi, cand Doctor Alina Dima mi-a extras 2 molari de minte in trei pasi simpli si rapizi, apoi am plecat acasa linistita fara durere si fara nevoia de a lua analgezice, inca o data vreau sa va multumesc! Ceea ce a contribuit la confortul meu maxim in timpul experientei de astazi a fost minunatia aceea de aparat de anestezie electronica care mi-a sters intr-o zi toate traumele traite in trecut si in copilarie datorita injectiilor. O da, totul a fost la superlativ!”

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03