Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Implantologie

Implantologie
 • userfiles/servicii/14/Neoclinique_cu_logo-12.jpg
 • userfiles/servicii/14/10151217_996262440416202_370980932080888355_n.jpg
 • userfiles/servicii/14/implant-dentar-Neoclinique-4.jpg
 • userfiles/servicii/14/Iordache_Mariana_04112014_122611.jpg
 • userfiles/servicii/14/34991336_scaled_300x266.jpg

 

Implanturile de top pe care le folosim sunt produse ale firmelor Osstem

Va stam la dispozitie pentru informatii si programari la 0371.000.111 Pentru preturi dati click aici

Operatia de inserare a implantului dentar este una devenita de rutina, realizata de o echipa medicala cu competente in chirurgia dento alveolara si chirugia oro-maxilo faciala.

Neoclinique este dotata cu tot ce este nevoie pentru ca operatiile de chirurgie OMF sa decurga in cele mai bune conditii.

Tipuri de implanturi dentare disponibile

 • Implanturi dentare individuale Osstem
 • Protezare completa pe implanturi tehnica All on 4/ All on 6, denumite si Fast and Fixed
 • Implanturi zigomatice

Preturile se comunica individual in functie de planul de tratament si includ un set de proceduri care variaza de la caz la caz. Accesati pagina de contact pentru a intra in legatura cu o consiliera Neoclinique, care va poate da detalii complete despre preturile implanturilor dentare.


Pachetele de tratament sunt accesibile: Neoclinique va ofera si posibilitatea platii implanturilor dentare in rate prin Banca Transilvania ("Creditul pacientului" pana la 50.000 de euro pe maxim 20 ani) sau prin Raiffeisen Bank (pana la 10 rate fara dobanda)

Informati de baza despre implanturile dentare oferite de Neoclinique si operatia de implantologie:

 1. Implanturile dentare au o perioada de osteointegrare minima, asadar se poate monta coroana dentara finala mult mai repede
 2. Daca se face extractia dentara, se poate face montarea implantului dentar in aceeasi zi si protezarea provizorie , in anumite cazuri .
 3. Dispunem de tehnologia avansata PRF (Platelet rich fibrin)  care permite realizarea in cabinet a membranelor necesare interventiilor chirurgicale si de implantologie, 100% compatibile biologic, pentru o vindecare rapida a tesutului osos. Aceste membrane fabricate natural din sangele pacientului micsoreaza perioada de recuperare post operatorie cu 90% ajutand organismul sa isi regenereze propriile tesuturi.
 4. Statistic rata de succes modelelor de implanturi folosite la Neoclinique este de peste 95%
 5. Operatia pentru implant dentar nu este dureroasa, se face sub anestezie locala.
 6. Etapa de diagnosticare include obligatoriu efectuarea unei tomografii computerizate ( CT ) si a unei analize de sange. Aceasta radiografie 3D permite simularea inserarii implantului si vizualizarea traseului nervului facial pentru evitarea lezarii acestuia cat si al traseului vaselor de sange.
 7. Daca au trecut 12 luni sau mai mult de cand ati facut extractia dentara pentru zona in care doriti un implant, este probabil sa se fi micsorat suportul osos din zona (resorbtie osoasa) si sa fie recomandata aditia de os inainte cu 4-10 luni de la inserarea implantului dentar, pentru a reface volumul de os pierdut si a fixa cat mai bine implantul. Implanturile dentare standard au 10-12 mm lungime si osul trebuie sa aiba cu 1-2 mm in plus fata de aceasta dimensiune.
 8. Daca aveti nevoie de implanturi care sa inlocuiasca maselele din zona superioara aflate in dreptul sinusurilor, este posibil sa nu fie os suficient pentru a fixa implantul dentar si atunci se face operatia de "sinus lifting", adica aditie de os sub sinus inainte de operatia de implantologie.
   

Operatia de inserare a implantului dentar este prima etapa de tratament. Dupa ce s-a efectuat aceasta manopera a inserarii implanului dentar, practic avem o radacina noua care trebuie sa se osteointegreze (sa faca corp comun cu osul). 

Pe implant, (noua radacina) va fi executata o lucrare fixa sau mobila in functie de caz.

Implantul este o solutie pentru rezolvarea spatiilor edentate (locul gol) fara sacrificarea dintilor vecini, sau rezolvarea edentatiilor intinse sau totale (lipsa masiva sau totala a dintilor), cu o lucrare fixa, sau chiar mobila dar cu o stabilitate foarte buna.    

Din punct de vedere atat medical, estetic cat si functional, in momentul de fata, implantul dentar este cea mai recomandata metoda de tratament in cazul lipsei dintilor naturali.

 

Procedeul chirurgical de implantologie presupune doua etape:

1. Introducerea implantului din titan pur in os, urmata de o perioada in care implantul va fi osteointegrat, de 4-6 luni.

2. Descoperirea implantului si atasarea lucrarii protetice definitive.

 

Utilitatea implantului dentar: 

Implantul dentar este folosit pentru a substitui lipsa unei radacini astfel incat reconstituirea coronara a dintelui pierdut sa poata avea suport. 

Acesta mai poate fi folosit si ca suport pentru o punte din portelan in cazul edentatiei, astfel incat sa se evite protezarea, mai ales cand este vorba de un pacient tanar. 

 

Avantajele fata de lucrarile protetice clasice sunt: 

- Implantul dentar este mult mai confortabil. 

- Estetica dintelui si a gingiei sunt asemanatoare dintelui natural. 

- Se mentine integritatea dintilor vecini fara implicarea acestora in viitoarea lucrare protetica. 

- Prin implantul dentar se inlocuieste si radacina dintelui, fapt care ajuta la mentinerea nivelului osului in limite estetice si functionale optime. 

- Pe tot parcursul tratamentului pacientul este protezat provizoriu. Incarcarea imediata post implantare, care permite cimentarea unei lucrari fixe provizorii fabricate anterior. 

- In cazul implantului dentar, este mai usor de intretinut igiena cavitatii bucale

 

Pentru detalii contactati unul din Key Patient Guide-ul clinicii aflate mai aproape de dumneavoastra: 

Clinica Unirii, Simona Giurca +40755101002, Catalina Visovan +40755101001

Clinica Militari, Elena Grigore +40755101003, Vera Ionica +40755101003

 

Important: Neoclinique ofera si servicii de protetica dentara realizate intr-un timp foarte scurt, clinicile fiind dotate cu aparatul CAD/CAM, acesta creaza coroane si fatete dentare in mai putin de 1 ora, astfel economisiti foarte mult timp. Inclusiv coroanele dentare pentru implanturi utilizeaza acest sistem.

 

Te-ar putea interesa si aceste pagini :

Preturile implanturilor dentare la NeoClinique

Coroane si fatete dentare realizate rapid cu sistemul CAD/CAM

Solutii financiare pentru pacientii NeoClinique

Servicii chirurgie oro-maxilo-faciala

Servicii Estetica Dentara si Digital smile design

Preturi chirurgie dentara

 

Neoclinique ofera servicii de implantologie in Bucuresti

Cazuri Implantologie

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03