Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Aparat dentar invizibil

Aparat dentar invizibil
  • thumb.jpg
  • thumb_(3).jpg
  • thumb_(1).jpg
  • thumb_(4).jpg
  • thumb_(2).jpg

Vorbind despre un aparat dentar invizibil, vorbim despre importanta zambetului unei persoane.

Zambetul tau este cartea ta de vizita, esenta interfetei cu mediul familial, profesional, social in general. Felul in care interactionam cu oamenii din jurul nostru influenteaza direct viata de familie, bunastarea, statutul si cariera oricaruia dintre noi. 

Se stie ca oamenii care zambesc larg, lasand la vedere o dantura perfecta, de un alb stralucitor, inspira incredere, optimism, sinceritate si de obicei au un real succes pe toate planurile. Mai mult de atat, zambetul este oglinda sanatatii intregului organism.

Cavitatea bucala este poarta de intrare a celor mai multor bacterii, tocmai de aceea trebuie foarte bine igienizata si ingrijita, zi de zi, iar regulat, supusa controalelor si tratamentelor profesionale.

O importanta variabila ce influenteaza sanatatea dentara este pozitia dintilor.

Aproape jumatate din populatie se confrunta cu problema dintilor strambi si chiar a maxilarului sau mandibulei mai proeminente, ori a danturii inegale. 

Lasate netratate, problemele acestea pot conduce la efecte daunatoare asupra starii generale de sanatate a pacientului, inclusiv defecte de vorbire, tulburari emotionale si psihologice. Riscul de formare a placii bacteriene este crescut, deasemenea creste riscul aparitiei cariilor, din cauza periajului inefficient, datorat dintilor strambi, intre care nu exista spatii libere.

Aceste importante probleme pot fi tratate de catre medici specialist, prin intermediul aparatelor dentare, menite sa le redea pacientilor atat sanatatea dentara, dar si sa ii ajute sa se simta cu adevarat bine in pielea lor.

In zilele noastre s-a atins performanta de a putea purta aparat dentar fara ca nimeni sa stie acest lucru, fara ca tratamentul sa impacteze in nici un fel viata personala, sociala si profesionala a pacientului.

Multi oameni de afaceri, top-modele, actori, cantareti si multi oameni cu profesii normale, deasemenea, aleg varianta tratamentului cu aparat dentar invizibil. Da, chiar exista un aparat dentar invizibil.

La Neoclinique, va stau la dispozitie medici specializati in ortodontie, cu experienta si rezultate remarcabile, ce folosesc doua tipuri de aparat dentar invizibil: Invisalign si Incognito.

Aparatul dentar Invisalign este cel mai usor de purtat aparat dentar, fiind mobil si avand structura unor gutiere, iar din punct de vedere estetic este ideal fiind complet transparent.

Invisalign trateaza o serie de probleme legate de indreptarea dintilor, de la deplasari minore ale dintilor la cazuri mai complexe, intre care dinti supraaglomerati, cu spatii mari intre ei, ocluzii incrucisate, ocluzii adanci sau inverse.

Folosind o tehnologie inovatoare, Invisalign indreapta dintii folosind o serie de aliniatori detasabili,  invizibili, care sunt adaptati special la dintii dumneavoastra. Pe masura ce inlocuiti fiecare aliniator, odata la doua saptamani, dintii dumneavoastra vor migra – putin cate putin, saptamana dupa saptamana, deplasandu-se treptat spre pozitia finala proiectata.  

Spre deosebire de aparatele dentare fixe, nu prezinta sarme sau suporturi (brackets). Aceasta inseamna ca nu exista metal si ca aliniatorii sunt invizibili.

Aliniatorii Invisalign pot fi scosi in orice moment in timpul tratamentului, puteti manca orice doriti, va puteti mentine o buna igiena orala si puteti alege sa ii scoateti pentru scurt timp la ocazii speciale, cum ar fi nunti sau intalniri importante. Stilul dumneavoastra de viata ramane intact, nu trebuie sa amanati unele evenimente importante in viata dumneavoastra sau sa renuntati la participarea la altele.

 

Aparatul dentar lingual Incognito este indicat atat copiilor peste 12 ani, adolescentilor, cat si adultilor, fiind indeosebi util pentru copii si adolescenti, pentru ca nu exista risc de carie pe timpul purtarii unui astfel de aparat, limba avand un rol major in acest sens, stiut fiind faptul ca adolescentii nu isi curata foarte bine dintii.

Incognito este un aparat dentar invizibil, dar cu braketi, lipiti pe fata interioara a dintilor. Acesta esre biocompatibil si complet personalizat. Se lipeste foarte usor, cu un adeziv special, ce elibereaza fluor, prevenind cariile, are margini rotunjite, nu produce leziuni si nu afecteaza vorbirea.

Indiferent ca alegi Invisalign sau Incognito, cu ajutorul unui aparat dentar invizibil, vei avea dintii drepti si doar tu vei sti de ce.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03