Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Fatete dentare inainte si dupa

Fatete dentare inainte si dupa
 • 18891871_1411351652251882_1365044666461539282_o.jpg
 • 4.jpg
 • evolutie_11_neoclinique_skyn.jpeg
 • Inainte.jpg
 • Dupa.jpg
 • Inainte1.jpg
 • Dupa1.jpg
 • Inainte_2.jpg
 • Dupa2.jpg
 • s.jpg
 • thumb.jpg
 • thumb_(1).jpg
 • 2.jpg

În domeniul esteticii dentare, fațetele dentare ocupă un loc de frunte ca importantă și capacitate de îmbunătățire a esteticii fizionomiei pacienților.  

Astfel, fațetele pot produce modificări de culoare, poziție și formă a dintelui, fiind permanente și nefiind supuse alterării, ca dinții naturali. 

Fațetele dentare sunt personalizate, astfel încât să arate perfect natural și să nu fie deloc resimțite de pacient.  

Schimbările pozitive produse sunt importante, pe multiple planuri: estetic, psihologic, social, profesional. 

Mulți pacienți își remediază problemele de încredere în sine, de auto-excluziune socială, prin intermediul imbunătătirii aspectului fizic.   

La NEOCLINIQUE am strâns de-a lungul timpului multe povești frumoase.

Pacienții vin la noi cu zâmbete timide, în colțul gurii, cu aripi amorțite de lipsa curajului de a face tot ceea ce își doresc, iar noi studiem totul cu mare atenție, localizăm exact problemele și găsim soluțiile cele mai potrivite fiecărui pacient în parte.

Așa este și povestea Yasminei, o tânără fotomodel, care nu zâmbea niciodată în fotografii.  

Ne-a încredințat nouă, dorință ei cea mai puternică: un zâmbet de Hollywood.

Tratamentul a fost unul complex, inter disciplinar, fiind nevoie de 2 tratamente endodontice, 18 obturații fotopolimerizabile (plombe), tratament ortodonic timp de 15 luni cu aparat dentar cu brakeţi din safir pe ambele arcade, gingivoalveoloplastie, albire dentară, un implant și s-a finalizat cu realizarea a 9 fațete ceramice realizate după tehnica SKYN Concept.

Acum Yasmin zâmbește cu încredere și relaxare, iar fotografiile și filmările pe care le face zilnic ca model radiază fericire. 

 

O dorința împlinita a venit din povestea Dianei. 

Diana este o persoană practică și a venit în clinică având dorința de a-și rezolva toate problemele dentare. Diana este din Londra, Marea Britanie și a ales Neoclinique având încredere că va obține un tratament de înaltă calitate.

Clinic, cazul ei este de reabilitare funcțională și estetică. S-au realizat astfel coroane și fațete din ceramică, păstrând toți dinții vitali.

Colaborarea a fost excelentă, iar rezultatul este minunat.

Din punct de vedere estetic s-a făcut o ușoară modelare gingivală la incisivii superiori, iar prin tehnica Skyn și analiza DSD s-a obținut un aspect identic cu cel al unor dinți naturali, potriviți trăsăturilor ei faciale.

Acum Diana poate comunica toată bucuria ei de a trăi printr-un superb zâmbet.

 

Povestea Dorei este deasemenea una deosebită.

Dora a venit la noi in clinică cu dorința de a avea un zâmbet armonios cu dinți frumoși si cat mai albi.

In urma analizei digitale a zâmbetului folosind sistemul Digital Smile Design s-a găsit forma ideala a dinților in armonie cu trăsăturile feței.

Folosind proiectul digital, s-a făcut o simulare din ceară a viitoarelor fațete (wax-up) și apoi aplicarea pe dinți a acestora în cabinet dintr-un material provizoriu (mock-up). În momentul acela s-au făcut poze și teste fonetice pentru a ne asigura ca forma dinților este in concordanță  cu așteptările estetice si funcționale ale pacientei.

După această etapă s-au pregătit dinții in vederea fațetării prin șlefuiri minim invazive si amprentare.

A fost nevoie in total de 16 fațete din ceramică feldspatică, 10 pentru arcada superioara si 6 pentru arcada inferioară pentru a obține zâmbetul dorit. 

 

Zâmbetul este o cale spre fericire. Zâmbetul ne luminează chipul.

Prin zâmbet, întinerim, ne întărim sistemul imunitar și ne mărim șansele unei vieți de lungă durată. În timpul zâmbetului se eliberează o anumită cantitate de endorfine, ceea ce favorizează apariția stării de fericire.

Un zâmbet îţi poate schimba ziua. Sau chiar viaţa, atunci când vine din partea unui om special.

Tu cand ai zâmbit ultima oară, din tot sufletul ?

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03