Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Turism dentar

Turism dentar
 • userfiles/servicii/47/INA_1289-micsorata.jpg
 • userfiles/servicii/47/Diana-42_fb.jpg
 • userfiles/servicii/47/Fb_neo_2016-103.jpg
 • userfiles/servicii/47/Ana_site_neo_white_-6.jpg
 • userfiles/servicii/47/INA_1045-micsorata.jpg
 • userfiles/servicii/47/Neoclinique_cu_logo-18.jpg
 • userfiles/servicii/47/a11Sofianos_-27_site_neo_white.jpg
 • userfiles/servicii/47/Bobocel_WB-41.jpg
 • userfiles/servicii/47/Fb_neo_2016-19.jpg
 • userfiles/servicii/47/Neoclinique_cu_logo-4.jpg
 • userfiles/servicii/47/Eliza_-17_copy-prelucrata.jpg
 • userfiles/servicii/47/Fb_neo_2016-92.jpg
 • userfiles/servicii/47/Mazarache_Laura-49_site_neo_white.jpg
 • userfiles/servicii/47/INA_1365-micsorata.jpg
 • userfiles/servicii/47/militari-Cretu_Florentina-9.jpg
 • userfiles/servicii/47/Neoclinique_cu_logo-9.jpg
 • userfiles/servicii/47/chirurgie-oro-maxilo-faciala-Neoclinique-1.jpg
 • userfiles/servicii/47/INA_1357-micsorata.jpg
 • userfiles/servicii/47/neo_martie_jpg_mari-162.jpg
 • userfiles/servicii/47/INA_1329-micsorata.jpg
 • userfiles/servicii/47/Neoclinique_cu_logo-7.jpg
 • userfiles/servicii/47/neo_martie_jpg_mari-173-_Dr_Dima_Alina_si_Dr_Diana_Gita.jpg
 • userfiles/servicii/47/DSC_7784-micsorata.jpg

Servicii de Turism dentar la Neoclinique - Transformati tratamentul dentar intr-o mini vacanta placuta.

Vi s-a intamplat sa amanati in mod repetat tratamentul dentar, din cauza costurilor ridicate din tara in care locuiti?

Exista o solutie, sa imbinati utilul cu placutul si sa rezolvati o mare parte din problemele dentare intr-un singur sejur. Aflati mai multe informatii despre serviciile Neoclinique apeland +4 0755.101.001,  +4.0755.101.002 de luni pana vineri intre orele 8-21/ sambata 10-18 sau prin email la office@neoclinique.ro

Care este primul pas? Initial pentru un diagnostic si o evaluare de preturi si plan de tratament este suficient sa ne trimiteti prin email la office@neoclinique.ro o radiografie dentara panoramica recenta si sa precizati ce probleme doriti sa rezolvati.

Suntem siguri ca va intereseaza preturile, asadar puteti consulta din link-ul de mai jos costurile de la peste 120 de proceduri frecvente, inclusiv implanturi dentare, coroane dentare si fatete ceramice:

http://www.neoclinique.ro/preturi-stomatologie/

Aici puteti vedea o serie de cazuri de turism dentar tratate la Neoclinique:  http://www.neoclinique.ro/cazuri/13/turism-dentar/

Suntem bine organizati si va asiguram tot ce aveti nevoie astfel incat la finalul tratamentului dentar sa va intoarceti fericiti la viata de zi cu zi, cu gandul "Ce bine ca i-am gasit pe cei de la Neoclinique!".

De ce sa alegeti tratamente stomatologice din oferta de turism dentar a Neoclinique?

1) Costuri pentru tratamentul dentar cu cel putin 50-70% mai mici fata de un plan de tratament dentar similar intr-o tara ca Anglia, Franta, Germania sau SUA. Turismul dentar este ales de mii de pacienti din strainatate care viziteaza Romania anual.

2) Beneficiati de echipamente de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate. Investim constant in dotari din cele mai moderne, iar acestea sustin efortul medicilor, pentru a finaliza cu succes tratamentele. Daca alegeti serviciile de turism dentar Neoclinique veti fi placut impresionati de aparatura din clinica si de aspectul confortabil al clinicii.

3) Va punem la dispozite variante de tratament rapide, special adaptate pentru situatiile cand aveti putin timp la dispozitie, cum este un sejur de turism dentar:

4) Utilizam proceduri stomatologice fara durere, avem in dotare sistemul STA (Single Tooth Anesthesia).

5) Avem o echipa dedicata consilierii pacientilor, astfel incat planurile de tratament sa fie explicate cat mai clar si transparent. Etapa de intelegere a planului de tratament este foarte importanta pentru a va intoarce in strainatate cu toate problemele dentare rezolvate.

In plus veti gasi la noi integrarea unui protocol vizual transparent pentru pacient, protocol ce consta pe langa consultul clasic intraoral si in evidentierea problemelor dentare cu ajutorul fotografiilor si a radiografiei dentare, pe baza carora se realizeaza interdisciplinar planul de tratament complet (echipa de medici specialisti discuta fiecare caz in parte, existand si un manager medical).

La final, planul financiar este foarte bine explicat si etapizat de catre un consilier pe care noi il numim Key Patient Guide, acesta fiind ghidul dumneavoastra in clinica de la inceput, astfel incat sa puteti intelege si alege corect si transparent impreuna cu medicul continuarea tratamentelor, fara surprize medicale sau financiare.

6) Echipa noastra comunica fluent in limba engleza. Aveti posibilitatea sa solicitati o consultatie preliminara in limba engleza si pe email pe baza unei radiografii panoramice si a unei radiografii de detaliu.

Ce tratamente dentare ne solicita frecvent pacientii care calatoresc in Bucuresti si aleg clinicile Neoclinique?

In principal turismul dentar inseamna programari la echipa de implantologie,  implanturi dentare completate de proteze sau coroane dentare, cat si programari la estetica dentara cum ar fi fatetele dentare sau albirea dintilor astfel incat sa aveti un zambet perfect.

Unde se pot vedea poze inainte si dupa cu pacientii tratati la clinica?

In galeria foto sunt zeci de cazuri grupate pe categorii si va puteti convinge ca la finalul unui tratament dentar estetic zambetul pacientului este impresionant de frumos fata de situatia initiala.

Ce va ramane de facut?

Sa contactati chiar azi Neoclinique la +40755.101.001,  +4.0755.101.002 sau pe office@neoclinique.ro ca sa ne povestiti cu ce va putem ajuta si va vom asista inclusiv cu sfaturi legat de cazare si transport.

Pentru transferul de la aeroport recomandam serviciile HB Tour SRL prin Dl. Mugur Vladuca +40 744 324 921, sau puteti utiliza terminalele touch screen de la terminalul de sosiri internationale pentru a comanda un taxi de la peste 10 companii, aceste comenzi vin in 5 minute.

 

La final cateva idei care sa va motiveze sa planificati imediat o excursie de turism dentar in Bucuresti:

- In Bucuresti s-a construit recent un centru de ape termale, care este si cel mai mare din Europa, numit Therme.

- capitala Romaniei este un adevarat centru cultural, gazduind zeci de teatre si muzee, opera romana, sali de concerte: Teatrul National Bucuresti http://www.tnb.ro/ro (renovat recent), Teatrul Odeon http://www.teatrul-odeon.ro, Teatrul de comedie http://www.comedie.ro/, Teatrul Bulandra http://www.bulandra.ro/, Teatrul Excelsior http://www.teatrul-excelsior.ro/

Pe acest site gasiti o lista de evenimente culturale:

http://www.eventim.ro

Iar pe acest site o lista de muzee:

https://www.tripadvisor.com/Attractions-g294458-Activities-c49-Bucharest.html

- Fie ca sunteti pasionati de linistea unor plimbari in parc sau de adrenalina unor nopti in club, in Bucuresti veti gasi numeroase oportunitati de deconectare si relaxare inclusiv centre de SPA.

- o noapte in hotelurile de 5 stele din Bucuresti costa de 2 ori mai putin decat cele din Londra sau Paris.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03