Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Test drive your smile - Mergi la sigur cu reabilitarea orala!

Test drive your smile - Mergi la sigur cu reabilitarea orala!
  • PicMonkey_Collage1.jpg
  • IMG_3030.JPG
  • prezentare_nutu_EN.001_.jpeg
  • IMG_2427.JPG

Cand vine vorba de tratamente stomatologice care au efect asupra aspectului nostru estetic, este normal sa avem temeri legate de siguranta unui rezultat armonios.

 

Ti-e teama de reabilitarea orala?

Ce ai spune daca ai sti ca exista un concept avansat, implementat de Neoclinique, care elimina aceasta teama?

Si ca Neoclinique a integrat acest concept in toate tratamentele mai complexe, din grija si respect pentru tine si din dorinta de a realiza tratamente cu rezultate cat mai estetice.

Ei bine, chiar iti putem spune acest lucru. Iar acest concept a fost denumit “Test Drive Your Smile”

Pentru pacientii Neoclinique, cel mai complex tratament posibil, reabilitarea orala, incepe cu o evaluare initiala si cu Test Drive Your Smile.  

Tocmai datorita complexitatii tratamentului, schimbarile estetice determinate de acesta pot fi de mare anvergura.

Iar schimbarea aspectului dintilor influenteaza plenitudinea exteriorizarii emotiilor pozitive. Este deosebit de important sa poti zambi neretinut, ori de cate ori simti nevoia, pentru ati exprima sentimentele liber, mai ales pe cele pozitive.

De aceea este important ca, in cadrul planului de tratament, pacientul sa nu aiba temeri cu privire la deznodamantul estetic al tratamentului: „Oare cum voi arata? Zambetul meu va fi, in sfarsit, liber de retineri?”

 

Ce este "Test drive your smile" ?

Este esential sa iti ingrijesti sanatatea orala, dar reabilitarea orala vine si ca o masura de refacere a zambetului.

„Test drive your smile” este garantia obtinerii zambetului mult visat. Eliminarea necunoscutei din tratamentele stomatologice ce modifica zambetul. Din respect pentru pacienti, specialistii Neoclinique elimina din start temerile si angoasele pacientilor privind felul in care vor zambi dupa tratament, prin implementarea conceptului Test drive your smile.

Practic, acesta consta in realizarea unei simulari complete a zambetului ce va rezulta in urma reabilitarii orale. Simulare virtuala, in cadrul programului Digital Smile Design, urmata de o simulare practica, prin plasarea de fatete de proba, care sa materializeze zambetul virtual.

Astfel, vei sti ce te asteapta inainte de a lua decizia complexului tratament de reabilitare orala si vei sti spre ce tintesti pe parcursul tratamentului.

Realizarea proiectului digital al zambetului tau ideal se bazeaza pe analize amanuntite ale situatiei tale clinice, incluzand examinarea vizuala, radiologica, scanarea intraorala, poze si filmari. 

Test drive your smile te va ajuta sa te decizi asupra planului de reabilitare orala, dar si sa alegi anumite variante mai potrivite pentru tine.

 

Zambeste viitorului!

Reabilitarea orala in Clinicile Neoclinique iti aduce sanatatea si un zambet minunat pe buze.

Amintirea momentelor in care nu ai putut sa zambesti este departe si ceea ce conteaza e doar viitorul plin de zambete largi si cuceritoare.

Vrem sa iti aducem sanatatea si sa te simti bine zambind, sa ai incredere in felul fabulos in care arata zambetul tau.

Increderea in tine transpare prin fiecare por, dar mai ales prin zambet. Iar aceasta calitate atrage oamenii potriviti si creeaza oprtunitatile potrivite pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Specialistii in estetica dentara Neoclinique fac tot posibilul pentru confortul fizic si emotional al pacientilor.

Alege NEOCLINIQUE! Mergi la sigur cu reabilitarea orala!

Zambeste cu incredere viitorului!

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03