Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Comerzan Ana
Data: 01.03.2016
Profesionalism! Acesta este cuvâtul . Eu sunt foarte mulţumită ,am fost şi sunt pacienta doamnei doctor Cogălniceanu, (comentariu din Facebook)
Mariana Liliana Mary
Data: 25.02.2016
Doamna Dr. Andra Dinulescu un medic Extraordinar ! Fetita mea merge la dansa de la 6 anisori, acum are 8 ani si datorita comportamentului exemplar a Doamnei Doctor nu a prins acea fobie de dentist ! Ca om si medic nota 10. Mai rar asa medic si om in ziua de astazi ! Va multumesc ! (comentariu pe Facebook)
Nicolae Irina Ioana
Data: 18.02.2016
Va recomand cu incredere. Multumesc Dr Georgeana Cogalniceanu (comentariu prin Facebook)
Rechita Ana Maria
Data: 23.01.2016
Multumesc frumos echipei Neoclinique, in special Dr. Cristina Toader si Nutu Toader, Dr. Munteanu Eliza si Dr. Cogalniceanu Georgeana pentru un zambet de vis, de asemenea Dr. Florin Cofar pentru rabdarea si profesionalismul oferit, si tuturor celor care au ajutat la reabilitaea noului meu zambet. Va pup pe toti.
BOBOCEL SIMONA TATIANA
Data: 01.12.2015
Multumesc din suflet doamnei doctor Irimia Anca pentru profesionalismul, caldura si rabdarea cu care m-a tratat. Mi-a redat zambetul si increderea in mine, iar tratamentul a decurs fara durere si fara probleme. Felicitari intregii echipe Neoclinique! Am gasit aici o echipa care mi-a acordat sprijinul de care aveam nevoie. Recomand cu mare incredere aceasta clinica. Va doresc mult succes in activitate, multa sanatate si tot binele din lume! Cu stima, Simona Tatiana Bobocel
Rusu Ramona
Data: 13.10.2015
In urma cu aproximativ doua luni am incheiat o serie de tratamente endodontice in cadrul clinicii Neoclinique Militari. Doresc sa multumesc intregii echipe si indeosebi domnului doctor Tiberiu Andrei pentru profesionalismul, indemanarea si rabdarea de care a dat dovada pe parcursul fiecarei sedinte. Durere, teama de dentist? Nici vorba! Nu mi s-a intamplat pana acum sa am incredere deplina intr-un medic, insa atmosfera, umorul si maniera in care dl. doctor Andrei lucreaza si explica fiece pas al procedurii, induc o stare de relaxare si efectiv te fac sa te simti ca intr-un salon SPA :) Recomand cu incredere Neoclinique si personal, abia astept urmatoarea intrevedere la 6 luni cu dl.doctor Tiberiu Andrei. O saptamana minunata!
Nicoleta Raducu
Data: 19.05.2015
Am ezitat sa abordez o clinica "de cartier" , având gresita senzație ca aici lucrurile nu pot fi excepționale. Mă bucur din suflet ca o situație de urgență m-a adus la clinica Neoclinique Militari unde am avut onoarea de a fi pacienta unui medic de excepție,dl dr Andrei Tiberiu, un medic care știe sa facă din actul medical o arta .Se simte pasiunea , profesionalismul din felul în care sunt explicate etapele de lucru, din modul în care te simți ca și pacient .Felicitări întregii echipe , doamnei Elena, tuturor ! Sunteți realmente o echipa profesionista !
Pirnoiu Florian
Data: 06.05.2015
Multumesc din suflet domnișoarei doctor Alina Dima. O consider o ZEITA a stomatologiei si ii prevad un viitor luminos in acest domeniu. Multumesc Neoclinique pentru tot sprijinul.
Agapie Ovidiu
Data: 15.04.2015
Dr. Dima Alina Cristina. Un medic de exceptie, un profesionist desavarsit. Daca toti medicii stomatologi ar fi asa, toti am merge fara frica la dentist. Nu ezitati sa va convingeti, face ca totul sa para o banala consultatie si abia dupa ce pleci iti dai seama ca de fapt ai fost tratat. Recomand cu convingere.
Gheorghe Mirela
Data: 27.03.2015
Ii multumesc dnei dr Caravan Alexandra ptr zambetul redat datorita profesionalismului de care a dat dovada, multumesc ptr faptul ca cea ce nu am gasit in nici o clinica stomatologica am gasit aici.Multumesc