Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Dragomirescu Doina
Data: 11.06.2017
Mii de multumiri tuturor doamnelor si domnisoarelor (asisitente, receptionere ghizi financiari) pentru surusul cu care ne intampina, pt. amabilitate si disponibilitate fata de pacientii clinicii, pt. profesionalism. Eu am avut (acum spre sfarsit de tratament pot spune asa) PLACEREA de a fi pacienta doamnelor dr. Dinulescu ANDRA si dr. Zidaru LOREDANA : va multumesc pentru tot, va multumesc pentru ca mi-ati redat zambetul si bucuria unei vieti fara durere - Dumnezeu sa va binecuvinteze. (review de 5 stele in facebook)
Ionescu Mihaela
Data: 05.06.2017
Aveti un seviciu de relatii cu clientii excelent!Chiar daca am dat mesaj duminica seara tarziu,am primit raspuns in cateva minute si a doua zi am fost sunata de catre o operatoare foarte simpatica (mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a dat toate indicatiile necesare). Va felicit! (review de 5 stele in facebook)
Capon William
Data: 22.05.2017
I want to thank the Team there at NeoClinique for the professional treatment I received this month. Dr. Andrei Tiberiu dedicated the entire day to taking care of replacing old fillings with the new ceramic. together with the teeth whitening, I am very pleased with my appearance. I was promised to have all work completed in one day and the staff made sure it happened. I look forward to next return visit to have the implant work! I highly recommend NeoClinique to any foreign visitor as well as those local to the offices!
Vlagea Nicolae
Data: 26.04.2017
Mulțumesc doamnei doctor Zidaru Loredana Semnat cel mai speriat pacient
Dragomirescu Doina
Data: 09.04.2017
Multe cuvinte de calda multumire le adresez doamnelor Dr. Dinulescu Andra si Dr. Zidaru Loredana, pentru calitatea actului medical. Ma bucur nespus ca datorita profesionalismului domniilor lor ma pot bucura de o dentitie frumoasa si practica. Va multumesc.
Butoi Daniela
Data: 28.02.2017
Multumesc mult Dnei Dr Eliza Popa pentru rabdare si profesionalism. Felicitari intregii echipe Neoclinique. Aici vizita la mediul stomatolog devine o experienta placuta!
Varna Radu
Data: 27.02.2017
Ca si pacient deja vechi imi pot permite sa-mi dau cu parerea cel putin pentru personalul asistent din cadrul clinicii. Pe scurt as dori sa va mentionez calitatea inalta de profesionalism in domeniu dovedita de D-ra Asistent Ana Maria Calin Calitatea am hotarat-o prin comparatie (cu personalul cu aceleasi functii) ca si simplu pacient, iar daca acest lucru nu are relevanta pentru dumneavoastra, eu totusi transmit complimente. Spor la treaba!
Pricope Cristina
Data: 09.02.2017
Este putin spus excelent! Doctor Eliza Popa, Doctor Alina Dima, Doctor Marius Irimia, sunt medicii planului meu de tratament si Catalina Visovan indrumatorul meu in clinica. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru tot ceea ce faceti si vreau sa spun foarte clar si raspicat ca sunteti cei mai buni! Dupa experienta de astazi, cand Doctor Alina Dima mi-a extras 2 molari de minte in trei pasi simpli si rapizi, apoi am plecat acasa linistita fara durere si fara nevoia de a lua analgezice, inca o data vreau sa va multumesc! Ceea ce a contribuit la confortul meu maxim in timpul experientei de astazi a fost minunatia aceea de aparat de anestezie electronica care mi-a sters intr-o zi toate traumele traite in trecut si in copilarie datorita injectiilor. O da, totul a fost la superlativ!
Juganaru Ana Maria
Data: 07.02.2017
Multumesc echipei Neoclinique care a reușit sa rezolve și sa gestioneze o problema survenită la câteva luni după finalizarea planului de tratament, efectuat in clinica dumnealor cu promptitudine si profesionalism!
Cuciureanu Simona Raluca
Data: 01.02.2017
Multumesc doamnei doctor Cogalniceanu Georgeana pt ca mi-a redat zambetul, pt atentia si rabdarea de care a dat dovada, domnului doctor Gheorghita Mircea pt experienta cea mai nedureroasa si anume extragerea molarilor de minte, doamnei doctor Gita Diana, Catalinei Visovan pt disponibilitatea in a ma indruma pe tot parcursul tratamentului!FELICITARI INTREGII ECHIPE PT PROFESIONALISM!