Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Stefan Nina
Data: 22.07.2017
Doresc sa aduc multumiri,D.lui Dr.ANDREI ALEXANDRU TIBERIU ,pentru profesionalismul,talentul,rabdarea cu care am fost tratata.timp de trei luni,mi-a facut;exractii dentare,tratamente endodonte,montare de magneti etc.in prezent,sunt fericita,pot zimbi ,minca normal.Multumesc,d,lor asistente,mai ales,d,sorei Simona;recomand NEOCLINIC,in primul rind pe Dl.Dr,ANDREI ALEXANDRU TIBERIU!
PANOVICI GEORGETA
Data: 15.07.2017
MULTUMESC din tot sufletul, D-lui doctor ANDREI ALEXANDRU TIBERIU, pentru competenta, seriozitate, meticulozitate , respect, comunicare prietenoasa , dar si pt.multa rabdare si ingrijirea pe care mi-a acordat-o in toata perioada de tratament. Dupa extractii multiple, cauzate de paradontoza, pregatirea gingiilor pentru viitoarele proteze, totul fara durere si cu multa incredere datorita sigurantei si profesionalismului cu care acest medic lucreaza , pot sa zambesc baietilor si nepotilor mei, "ca inainte" ! MULTUMESC si D-lui doctor MIRCEA GHEORGHITA, al carui profesionalism este de exceptie iar extractiile sigure si fara durere, au fost pentru mine usor de suportat (desi nu as fi crezut) . NEOCLINIQUE --o clinica cu adevarat SPECIALA, moderna, dotata tehnic si avand un personal competent, amabil si foarte politicos atat in Militari cat si in Unirii. O recomand , pt. a va convinge!
Hermeniuc Liviu
Data: 14.07.2017
Pentru mine ca si pacient, nu exista destule stele pt a reflecta experienta mea cu aceasta clinica. Dupa o luna de dureri crunte la un molar de minte, o luna de cautare a unei clinici care sa trateze un pacient dificil ca si pe un pacient normal, am dat din intamplare peste aceasta pagina de facebook (multumesc pe aceasta cale si clientilor care au postat review-uri!). Dna doctor Alina Dima mi-a extras molarul cu una dintre radacini - carlig, in cateva minute (dupa ce a avut rabdarea sa astepte 45min sa si faca efectul anestezia - nu sunt multi cei care nu te trimit acasa dupa 10 minute de asteptare!). Fara durere, fara disconfort, cu explicatii la fiecare pas si cu vorbe de incurajare. Preturi sub media pietii, daca raportam la calitatea serviciilor, medici profesionisti si intelegatori, si o atmosfera wow! Va multumesc din suflet si daca ma mai primiti, as dori sa stabilim impreuna un plan de tratament pentru celelalte probleme depistate. Inca ceva, dna doctor Dima este extraordinara!!!
Gheorghe Sabrina
Data: 01.07.2017
Energia pozitiva a personalului din Militari te face sa revii de fiecare data cu placere in clinica! Felicitari! (review 5 stele pe Facebook)
Moise Valentin
Data: 01.07.2017
Profesionalism si amabilitate din toate punctele de vedere! Felicitari Neoclinique Militari! (review 5 stele pe facebook)
Udrescu Andrei
Data: 01.07.2017
In clinica din militari am intalnit cea mai calda si profesionista echipa. Felicitari (review 5 stele pe Facebook)
Ianculescu Irina Gabriela
Data: 01.07.2017
Servicii de calitate excelenta! (review de 5 stele in Facebook)
Constantin Alexandra
Data: 17.06.2017
Un loc plin de oameni frumoși si profesionisti. Calitatea serviciilor si a dotarilor este la standarde occidentale. Aici m-am simtit tratata cu caldura si atentie. Recomand cu drag Neoclinique Unirii. 10 stele Bravo (review din Facebook)
Ionescu Rares
Data: 17.06.2017
Multumesc Neoclinique Militari, experienta mea a fost una foarte placuta. Totul a fost excelent, de la zambetele cu care am fost intampinat la intrare, pana la mana usoara a doctorului care mi-a facut lucrarea. Va recomand pentru profesionalismul de care ati dat dovada! (review de 5 stele din Facebook)
Dragomirescu Doina
Data: 11.06.2017
Mii de multumiri tuturor doamnelor si domnisoarelor (asisitente, receptionere ghizi financiari) pentru surusul cu care ne intampina, pt. amabilitate si disponibilitate fata de pacientii clinicii, pt. profesionalism. Eu am avut (acum spre sfarsit de tratament pot spune asa) PLACEREA de a fi pacienta doamnelor dr. Dinulescu ANDRA si dr. Zidaru LOREDANA : va multumesc pentru tot, va multumesc pentru ca mi-ati redat zambetul si bucuria unei vieti fara durere - Dumnezeu sa va binecuvinteze. (review de 5 stele in facebook)