Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Vlagea Nicolae
Data: 26.04.2017
Mulțumesc doamnei doctor Zidaru Loredana Semnat cel mai speriat pacient
Dragomirescu Doina
Data: 09.04.2017
Multe cuvinte de calda multumire le adresez doamnelor Dr. Dinulescu Andra si Dr. Zidaru Loredana, pentru calitatea actului medical. Ma bucur nespus ca datorita profesionalismului domniilor lor ma pot bucura de o dentitie frumoasa si practica. Va multumesc.
Butoi Daniela
Data: 28.02.2017
Multumesc mult Dnei Dr Eliza Popa pentru rabdare si profesionalism. Felicitari intregii echipe Neoclinique. Aici vizita la mediul stomatolog devine o experienta placuta!
Varna Radu
Data: 27.02.2017
Ca si pacient deja vechi imi pot permite sa-mi dau cu parerea cel putin pentru personalul asistent din cadrul clinicii. Pe scurt as dori sa va mentionez calitatea inalta de profesionalism in domeniu dovedita de D-ra Asistent Ana Maria Calin Calitatea am hotarat-o prin comparatie (cu personalul cu aceleasi functii) ca si simplu pacient, iar daca acest lucru nu are relevanta pentru dumneavoastra, eu totusi transmit complimente. Spor la treaba!
Pricope Cristina
Data: 09.02.2017
Este putin spus excelent! Doctor Eliza Popa, Doctor Alina Dima, Doctor Marius Irimia, sunt medicii planului meu de tratament si Catalina Visovan indrumatorul meu in clinica. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru tot ceea ce faceti si vreau sa spun foarte clar si raspicat ca sunteti cei mai buni! Dupa experienta de astazi, cand Doctor Alina Dima mi-a extras 2 molari de minte in trei pasi simpli si rapizi, apoi am plecat acasa linistita fara durere si fara nevoia de a lua analgezice, inca o data vreau sa va multumesc! Ceea ce a contribuit la confortul meu maxim in timpul experientei de astazi a fost minunatia aceea de aparat de anestezie electronica care mi-a sters intr-o zi toate traumele traite in trecut si in copilarie datorita injectiilor. O da, totul a fost la superlativ!
Juganaru Ana Maria
Data: 07.02.2017
Multumesc echipei Neoclinique care a reușit sa rezolve și sa gestioneze o problema survenită la câteva luni după finalizarea planului de tratament, efectuat in clinica dumnealor cu promptitudine si profesionalism!
Cuciureanu Simona Raluca
Data: 01.02.2017
Multumesc doamnei doctor Cogalniceanu Georgeana pt ca mi-a redat zambetul, pt atentia si rabdarea de care a dat dovada, domnului doctor Gheorghita Mircea pt experienta cea mai nedureroasa si anume extragerea molarilor de minte, doamnei doctor Gita Diana, Catalinei Visovan pt disponibilitatea in a ma indruma pe tot parcursul tratamentului!FELICITARI INTREGII ECHIPE PT PROFESIONALISM!
Ottovordemgentschenfelde Dan
Data: 28.01.2017
Revin după ce v-am criticat puțin și îmi cer scuze, nu a fost corect din partea mea!A trecut aproape un an de când am terminat lucrarea la clinica dvs,acum trei luni am reușit sa revin la normal.In urma lucrării eram foarte stresat,nemulțumit,,,etc,a fost o lucrare dura care ma afectat psihic, acum mi-am revenit și-mi dau seama ca sunteți profesioniști. Mulțumesc doamnei doctor Zota Mihaela și doamnei doctor Dinulescu,,,,! Sper sa rămânem prieteni iar dacă voi avea probleme am sa revin!!!!
Enache Constanta
Data: 18.01.2017
Recomand cu mare drag! Servicii de înalta calitate, profesionalism și o echipa de oameni bine pregătiți!! (review de 5 stele in facebook pe 18 ian 2017)
Arsenie Cristina
Data: 17.01.2017
Recomandam cu multă încredere si drag, nu am crezut pana am întâlnit Neoclinique si echipa lor medicală ca vizita la stomatolog poate fi atat de relaxanta si încântătoare! (review de 5 stele in Facebook pe 17 ian 2017)