Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Popescu Constantin
Data: 08.03.2018
Apeciere pentru Dr Dima Alina - LA MULTI ANI DE 8 MARTIE ZIUA CEA MAI DRAGA, A FEMEII ! SUNT FERICIT CA AM DESCOPERIT NUMELE DV. SI POZA DVS. NU STIAM CUM SA VA GASESC, nu am venit la Clinica, SA VA MULTUMESC ENORM DE MULT SI SA VA INFORMEZ DESPRE P E R F E C T A LUCRARE , TOTALA, PE CARE A LUCRAT-O MINTEA, MANA SI INIMA DUMNEAVOASTRA !!! LUCRARE PE CARE MI-ATI FACUT-O IN 2015 !!!! ESTE PERFECTA, HABAR N-AM CA AM DANTURA LUCRATA !!! ps: sunt varul lui CARMEN NEACSU , care subscrie si ea-de fapt ea v-a gasit-
Vasile Gheorghe Luigi
Data: 27.02.2018
Perfect ! (review de 5 stele in facebook)
Galit Nesher
Data: 29.01.2018
I came from Israel to do a root canal.the stuff are very kind and the Treatment was very proffetional and not hurt at all. the clinic is clean and hi tec. will came again. (review de 5 stele in Facebook) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2094883890801191&id=100008388019207&substory_index=0
Pavlov VLADIMIR
Data: 26.01.2018
Am avut mai multe probleme dentare pe care le-am amanat de foarte mult timp (inlocuit cateva plombe de amalgam, coroane mai vechi din metal, carii noi, etc.) si am fost tratat de dl. dr. Simionescu Madalin in mai multe sedinte repetate. De la inceput am fost impresionat de modul cum am fost primit si mai ales de modul cum mi s-a prezentat si explicat planul de lucru. Dl. dr. Simionescu a dat dovada de un foarte inalt profesionalism in rezolvarea tuturor acestor probleme acordand prioritate maxima confortului si satisfactiei mele. A reusit sa finalizeze toate lucrarile cu o concentrare iesita din comun abordand fiecare aspect cu multa rebdare si atentie si asigurandu-se de fiecare data ca sunt multumit de rezultatele obtinute. Un alt aspect de mentionat este faptul ca NeoClinique utilizeaza tehnologii dentare de ultima ora cum ar fi scanarea in 3D si executarea coroanelor sau a incrustatiilor (plumbe mai complicate) pe baza de CAM, eliminind astfel erorile umane in procesul de luare a "amprentelor" (mulajul dentar) sau de obtinere a coroanelor sau incrustatiilor. De fapt tot personalul este extrem de atent cu toti pacientii acordandu-le toata consideratia si stima. A fost pentru prima data cand am plecat dintr-un cabinet dentar fara sa simt cel mai mic discomfort atat in timpul tratamentului cat si dupa aceea! Intr-adevar dl. dr. Simionescu este un talent si se vede ca face aceasta profesie cu multa placere si cu totala dedicatie! Felicitari! In concluzie recomand cu foarte multa incredere aceasta clinica stomatologica si in mod deosebit pe dl. dr. Simionescu Madalin - la clinica Unirea.
Dumitrescu Mari
Data: 29.11.2017
Despre Dr Zidaru LOREDANA - Cel mai DEOSEBIT medic stomatolog pe care am avut onoarea sa-l cunosc! Este o persoana extraordinar de blanda, o foarte buna profesionista si un exemplu de medic care pune in prim-plan nevoile si trairile pacientului, asigurandu-i tot confortul psihic necesar pe timpul tratamentului. (comentariu in Facebook)
Dragomirescu Doina
Data: 28.11.2017
Despre Dr Zidaru LOREDANA - Un medic și un om EXTRAORDINAR!!! (comentariu in Facebook)
David Simona
Data: 22.11.2017
Un medic extraordinar! Super om! Mulțumim d-nei doctor Crețu! (comentariu in Facebook)
Dumitru Gelu
Data: 22.11.2017
Dna Dr Adriana Dinulescu este o persoana extraordinara, o profesionista desavarsita cu maini de aur! Va multumesc doamna doctor! Multumesc si intregului personal Neoclinique Militari.
Hetea Rodica
Data: 27.10.2017
Neoclinique Unirii este o clinica pe care o recomand cu toata increderea. Ofera servicii de foarte buna calitate si sunt foarte atenti la detalii incepand cu timpul alocat fiecarei sedinte, fie ca a fost vorba de discutarea planului sau sedinte de tratament, dar nu in ultimul rand cu solutiile propuse care au fost orientate spre confortul pacientului si minim invazive. Am apreciat in mod deosebit atitudinea prietenoasa si profesionista a personalului. Medicul care s-a ocupat de planul meu de tratament a fost dl. Andrei Tiberiu care, prin explicatiile si propunerile de tratament, mi-a inspirat increderea necasara sa imi rezolv o problema dentara pe care o aveam de 6 ani. Ii multumesc dl doctor si Neoclinique pentru intreaga experienta care m-a ajutat sa imi schimb atitudinea fata de mersul la dentist si sa pot sa merg acum relaxata pentru ca stiu ca orice problema are o solutie si metodele folosite sunt minim dureroase.
Clipei Valentina
Data: 24.09.2017
Serviciile sunt de 10 stelute :) Va recomand cu incredere Neoclinique! Sunt rapizi, eficienti iar rezultatul este wow! Plan de lucru bine pus la punct pentru fiecare pacient in parte, transparenta si comunicare eficienta intre doctori. Foarte amabili, explica fiecare pas care urmeaza si nu doare deloc ;) Multumesc frumos! (review de 5 stele in facebook)