Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Barbu Angela
Data: 28.02.2019
Cea mai buna clinica, cei mai buni medici, in special d-na dr. Adriana Dinulescu! ❤ Recomandare primita in Facebook https://www.facebook.com/barbu.angela/posts/2016823508365224
Bodur Marian
Data: 10.12.2018
Am ales Neoclinique in momentul in care am realizat ca dantura si sanatatea in general nu se lasa pe mana oricui. Am apreciat cel mai mult grija si profesionalismul echipei si pot spune ca am simtit chiar o dragoste fata de pacienti. Am avut senzatia aceea ca se poate si la noi ca afara. Recomand Neoclinique pentru rezultatele absolut spectaculoase: am un incisiv lucrat atat de bine, incat sotia mea nici macar nu a observat!
Stefanescu Raluca
Data: 05.12.2018
Am venit in Neoclinique prima data in 2013 cred, la recomandarea unei prietene. Este de remarcat in primul rand profesionalismul, modul de lucru, tehnologia de ultima ora. Cand recomand aceasta clinica asigur mereu persoanele respective sa nu isi faca griji, ca lucrarile sunt rezistente, se fac pe viata, sunt de cea mai buna calitate. Va sfatuiesc pe cei care vreti sa va lucrati dintii la Neoclinique sa nu va uitati la lista de preturi, ci la lista de dotari tehnologice de ultima ora si la lista de medici super bine pregatiti.
V George
Data: 30.11.2018
Am venit la Neoclinique in urma recomandarilor primite de la o cunostinta si, la randul meu, am recomandat si eu mai departe serviciile voastre. Imi place felul cum se lucreaza in echipa, de la receptie pana la finalizarea lucrarilor, felul cum se comunica si cum se iau decizii. Apreciez faptul ca se face un plan de tratament cu deviz si toata comunicarea si transparenta. Pentru mine efectele imediate ale venirii la voi sunt legate de sanatatea mea, dar si de estetica.
Tanase Alina
Data: 26.11.2018
Calitatea serviciilor si amplasarea geografica sunt elementele care m-au determinat sa aleg Neoclinique. In primul rand, apreciez interesul pe care il aratati fata de pacienti. Cred ca cele mai importante calitati ale voastre sunt medicii profesionisti, serviciile de calitate, personalul amabil. Apreciez materialele de calitate folosite, respectul fata de pacienti. Pentru mine, Doctor Eliza Popa a fost o demonstratie de calitate a serviciilor, care mi-a imbuntatit sanatatea si igiena dentara. Recomand tuturor sa vina sa apeleze la serviciile dentare Neoclinique si nu vor fi dezamagiti.
Sztanos Ana
Data: 22.11.2018
Am ajuns in Neoclinique la recomandarea prietenei mele, Turcu Luise. Am avut prima consultatie la Dr. Eliza Munteanu, avand motivatia de a avea dinti mai frumosi, dar si mai sanatosi. Mi-a castigat increderea aceasta clinica. Consider ca ati dat dovada de mult profesionalism, punctualitate, calitate, abilitatea de a adapta serviciile (programarile) dupa dorinta pacientului. Sunteti primitori, profesionisti, iar raportul pret-calitate este excelent.
Plocon Gelu Daniel
Data: 20.11.2018
De remarcat la personalul Neoclinique a fost strictetea programarilor si punctualitatea. Multumesc pentru ca mi-ati imbunatatit sanatatea dentara.
Bajenaru Dana
Data: 11.11.2018
Am venit la Neoclinique din nevoie, pentru ca aveam dificulatati la mestecare. M-au convins sa apelez la serviciile Neoclinique recenziile bune pe care le-am citit si ma bucur ca s-a confirmat calitatea. Sunteti cu adevarat profesionisti.
P Ion
Data: 09.11.2018
Cred ca ceea ce face ca Neocliniqe sa fie mai buna decat alte clinici dentare sunt tehnica avansata a aparaturii si punctualitatea programarilor. Lucreaza cu transparenta si profesionalism pentru salvarea fiecarui dinte in parte.
Harapcea Larisa
Data: 05.11.2018
Am apelat la serviciile Neoclinique pentru ca m-au atras cazurile before si after prezentate pe site. Am fost primita cu amabilitate, profesionalism, tehnologie superioara, radiologie si orice alta nevoie dentara am mai avut. Cel mai important este ca am depasit, alaturi de medicii din Neoclinique frica de dentist. Recomand aceasta clinica tuturor. Sunt convinsa ca, la finalul tratamentului, totul va fi asa cum trebuie, atat din punct de vedere functional, cat si estetic.