Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Aparat Dentar Invisalign

Aparat Dentar Invisalign
  • userfiles/servicii/27/militari-invisalign-1.jpg
  • userfiles/servicii/27/militari-invisalign-4.jpg
  • userfiles/servicii/27/_LG_FB_invisalign_7-.jpg
  • userfiles/servicii/27/bigstock-teeth-with-whitening-tray-32150132.jpg
  • userfiles/servicii/27/LG_FB_militari-invisalign-3.jpg
  • userfiles/servicii/27/militari-invisalign-6.jpg
  • userfiles/servicii/27/militari-invisalign-2.jpg
  • userfiles/servicii/27/militari-invisalign-5.jpg

Aparat dentar Invisalign

Este cel mai usor de purtat aparat dentar fiind mobil si avand structura unor gutiere, iar din punct de vedere estetic este ideal fiind transparent.

Cautati "Invisalign pret?" In linkul urmator aveti preturile per arcada lista completa de preturi pentru toate tipurile de aparate dentare

Aparatul dentar Invisalign este o procedura moderna de indreptare a dintilor fara brackets sau sarme, un tratament ortodontic de ultima generatie si invizibil. Invisalign vine de la Invisible aligners.

Milioane de zambete se bazeaza pe aparatul dentar invisalign. Este potrivit si pentru adolescenti si pentru adulti care doresc sa isi transforme zambetul eficient si comod. Mai putin timp petrecut in cabinetul stomatologic pentru ajustari

Utilizând tehnologie avansata de imagistica 3D computerizata, Invisalign reconstituie planul dumneavoastra de tratament complet pe baza prescriptiei medicului ortodont din Neoclinique, pornind de la pozitia initiala a dintilor dumneavoastra pana la pozitia finala dorita.  Software-ul unic permite pacientilor sa isi vada planul de tratament de la inceput pana la sfarsit chiar inainte de a incepe tratamentul cu un aparat dentar invisalign.

Aparatul ortodontic Invisalign este format din elemente de plastic transparent (gutiere), care indreapta dintii gradual aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim

In decursul tratamentului veti purta mai multe seturi de gutiere, pe care vi le veti schimba singur o data la 2 saptamani, pana cand dintii dumneavoastra vor fi perfect aliniati

Acest lucru ne da posibilitatea sa tratam pacienti din toata tara, consultatiile facute de medicul specialist fiind mult mai rare.

Nimeni nu va stii ca iti indrepti dintii pentru ca Invisalign este chiar invizibil. Este un sistem de ultima generatie ce rezolva o problema in cel mai modern si eficient mod.

Nu afecteaza viata sociala. Stim ca va sperie gandul ca toti va vor vedea cu brackets. Cu un aparat dentar Invisalign va puteti elibera oricand de el ca sa desfasurati o activitate.

Este mobil. Il puteti scoate pentru a manca si pentru a va spala pe dinti. Este confortabil, fara iritatii, fara probleme. Veti si uita ca aveti aparat.

Esti unic, asa este si tratamentul fiecarui pacient in parte. Aparatul dentar Invisalign respecta unicitatea dumneavoastra si de aceea va ofera un astfel de tratament.

Un aparat Invisalign se creeaza exclusiv pentru fiecare pacient in parte, dupa particularitatile fiecaruia, in laboratoarele Align Technology din Statele Unite.

Neoclinique ofera servicii de ortodontie in Bucuresti

Articole pe teme similare :

Invisalign pret - Cat costa un aparat dentar invisalign

 

 

Aparatul dentar Transparent tip Safir

 

Termeni relevanti: aparat dentar invisalign, invisalign pret, aparat invisalign, aparat dentar invisibil invisalign

 

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03