Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Parodontologie

Parodontologie
  • userfiles/servicii/22/LG_FB_militari-Dumitrascu_Georgiana-3.jpg
  • userfiles/servicii/22/neo_martie_jpg_mari-206.jpg
  • userfiles/servicii/22/LG_FB_militari-Dumitrascu_Georgiana-9.jpg
  • userfiles/servicii/22/Fb_neo_2016-20_-_Dr_dima_alina_si_as_madalina_hoisan.jpg
  • userfiles/servicii/22/neo_martie_jpg_mari-171_Dr_Dima_Alina_si_Dr_Diana_Gita.jpg
  • userfiles/servicii/22/pereo.gif

Prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor tesuturilor de sustinere a dintilor, tratamentul bolii parodontale (parodontoza)

Gingivita si boala parodontala apar frecvent, din cauza igienei dentare necorespunzatoare si a ne-efectuarii igienizarii dentare profesionale de 2 ori pe an. Un numar mare de pacienti nu sesizeaza urgenta cu care trebuie tratata parodontoza, ignora ani de zile aceasta boala si vin prea tarziu cand solutia de tratament devine in multe cazuri extractia dentara a dintilor afectati de parodontoza, urmata de lucrari pe implanturi dentare.

In principal pentru parodontoza este responsabila placa bacteriana care duce la formarea tartrului subgingival si la distrugerea treptata a tesuturilor de sustinere a dintelui, ligamente si os alveolar.

La Neoclinique echipa de specialisti in parodontologie va poate ajuta pentru tratarea si stoparea bolii parodontale prin mijloace moderne, chirurgicale minim invazive, asadar va recomandam sa veniti la un control imediat cum observati sangerari gingivale abundende in timpul periajului dentar.

Acesta boala, parodontoza, progreseaza rapid la baza dintelui, fara simptomatologie dureroasa si o veti observa doar intr-un stadiu avansat cand dintii devin mobili si se apropie momentul extractiei dentare.

Clinica dispune de sistemul de anestezie asistat computerizat STA (single tooth anesthesic) pentru un confort crescut al pacientilor.

Accesati pagina de preturi pentru serviciile de parodontologie, pentru a va informa despre costuri.

Procedura de tratare a parodontozei, este una de rutina de natura chirurgicala si se numeste Chiuretaj in camp deschis (Operatie Parodontala) si este insotita de alte proceduri pentru indepartarea placii bacteriene cum ar fi "Full Mouth Desinfection" si "Tratament antiseptic pentru pungi parodontale". Durata procedurii depinde de numarul de dinti tratati si interventia poate sa fie intre 1 si 2 ore.

In general parodontoza se manifesta pe un grup de 4-6 dinti alaturati, de aceea si operatia de chiuretaj se face per hemiarcada, adica o jumatate de arcada care are intre 7 si 8 dinti.

Acordati o sansa salvarii danturii dumneavoastra, programati-va acum la un control de parodontologie, pentru a masura exact dimensiunea pungilor parodontale. Diagnosticul parodontozei se face atat printr-o radiografie panoramica cat si prin inspectarea parodontiului, a tesutului care sustine dintii, cu instrumente chirurgicale care masoara adancimea la care se patrunde la baza dintelui. Cu cat este mai mare aceasta adancime, de exemplu daca depaseste 5 milimetri, cu atat boala parodontala este mai avansata si aveti nevoie mai rapid de tratament.

Cel mai bine este sa preveniti parodontoza si sa va programati de 2 ori pe an la un control stomatologic si o igienizare dentara completa.

Va asteptam la Neoclinique la un control stomatologic periodic!

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03