Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Deaconu Mircea
Data: 05.11.2020
De ce sunt încantat de Neoclinique? În primul și în primul rând vreau sa vorbesc despre oamenii pe care i-am întalnit și care mi-au dat confortul și încrederea în atingerea rezultatului dorit. Vorbesc despre oamenii care nu m-au tratat ca pe un client ci ca pe cineva drag. Tot respectul pentru întreaga echipa. Acești oameni minunați au asigurat servicii profesionale și complete, servicii la standarde înalte fară niciun compromis, servicii integrate într-o comunicare permanentă atât cu mine cât și între toata echipa de medici care a avut grijă de mine. Am fost sfătuit/consiliat atât înainte cât și după orice intervenție sau procedură medicală. Iar totul este posibil și datorită înzestrării tehnice de excepție care asigură rezolvarea oricaror situații întâlnite în practica stomatologica și care asigura, de asemenea, comunicarea eficientă în echipă. Și nu în ultimul rând, vorbesc despre rezultatul obținut care este unul exceptional și care mă bucură în fiecare zi. Multumesc echipei Neoclinique si adresez mulțumiri speciale doamnei doctor Eliza Popa care a coordonat ”cazul” meu!
F Carmen
Data: 21.08.2019
O echipa de profesionisti! Felicitari intregii echipe si in mod exceptional Dnei doctor Adriana Dinulescu! Mii de multumiri pentru efortul depus, totul a decurs excelent! Sunt un client extrem de multumit!
Trandafir Alexandru
Data: 16.08.2019
O interventie rapida si fara neplaceri. Recomand.
Vasile Jeni
Data: 12.08.2019
Recomand cu toata increderea serviciile Neoclinique: profesionalism, servicii de f buna calitate, echipamente de ultima generatie, personal ff amabil (incepand cu cei de la receptie). In mare parte am fost tratata de Dr Adriana Dinulescu (un medic de exceptie, cu daruire si meticulozitate in tot ceea ce face). Nu in ultimul rand, aprecieri si pt Dl Dr Iancu Ionut si Dna Dr Zidaru Loredana
Barbu Angela
Data: 28.02.2019
Cea mai buna clinica, cei mai buni medici, in special d-na dr. Adriana Dinulescu! ❤ Recomandare primita in Facebook https://www.facebook.com/barbu.angela/posts/2016823508365224
Bodur Marian
Data: 10.12.2018
Am ales Neoclinique in momentul in care am realizat ca dantura si sanatatea in general nu se lasa pe mana oricui. Am apreciat cel mai mult grija si profesionalismul echipei si pot spune ca am simtit chiar o dragoste fata de pacienti. Am avut senzatia aceea ca se poate si la noi ca afara. Recomand Neoclinique pentru rezultatele absolut spectaculoase: am un incisiv lucrat atat de bine, incat sotia mea nici macar nu a observat!
Stefanescu Raluca
Data: 05.12.2018
Am venit in Neoclinique prima data in 2013 cred, la recomandarea unei prietene. Este de remarcat in primul rand profesionalismul, modul de lucru, tehnologia de ultima ora. Cand recomand aceasta clinica asigur mereu persoanele respective sa nu isi faca griji, ca lucrarile sunt rezistente, se fac pe viata, sunt de cea mai buna calitate. Va sfatuiesc pe cei care vreti sa va lucrati dintii la Neoclinique sa nu va uitati la lista de preturi, ci la lista de dotari tehnologice de ultima ora si la lista de medici super bine pregatiti.
V George
Data: 30.11.2018
Am venit la Neoclinique in urma recomandarilor primite de la o cunostinta si, la randul meu, am recomandat si eu mai departe serviciile voastre. Imi place felul cum se lucreaza in echipa, de la receptie pana la finalizarea lucrarilor, felul cum se comunica si cum se iau decizii. Apreciez faptul ca se face un plan de tratament cu deviz si toata comunicarea si transparenta. Pentru mine efectele imediate ale venirii la voi sunt legate de sanatatea mea, dar si de estetica.
Tanase Alina
Data: 26.11.2018
Calitatea serviciilor si amplasarea geografica sunt elementele care m-au determinat sa aleg Neoclinique. In primul rand, apreciez interesul pe care il aratati fata de pacienti. Cred ca cele mai importante calitati ale voastre sunt medicii profesionisti, serviciile de calitate, personalul amabil. Apreciez materialele de calitate folosite, respectul fata de pacienti. Pentru mine, Doctor Eliza Popa a fost o demonstratie de calitate a serviciilor, care mi-a imbuntatit sanatatea si igiena dentara. Recomand tuturor sa vina sa apeleze la serviciile dentare Neoclinique si nu vor fi dezamagiti.
Sztanos Ana
Data: 22.11.2018
Am ajuns in Neoclinique la recomandarea prietenei mele, Turcu Luise. Am avut prima consultatie la Dr. Eliza Munteanu, avand motivatia de a avea dinti mai frumosi, dar si mai sanatosi. Mi-a castigat increderea aceasta clinica. Consider ca ati dat dovada de mult profesionalism, punctualitate, calitate, abilitatea de a adapta serviciile (programarile) dupa dorinta pacientului. Sunteti primitori, profesionisti, iar raportul pret-calitate este excelent.