Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Servicii de estetica dentara la Neoclinique

Servicii de estetica dentara la Neoclinique
  • cazuri_anca3.004_.jpg
  • cazuri_anca3.001_.jpg
  • cazuri_anca3.002_.jpg
  • cazuri_anca3.003_.jpg
  • cazuri_anca3.005_.jpg
  • cazuri_anca3.006_.jpg
  • workflow_neoclinique_first_visit.jpg

Servicii de estetica dentara la Neoclinique

 

De ce oare atunci cand avem probleme cu dantura nu le tratam cu aceeasi seriozitate ca atunci cand am avea cu inima?

Raspunsul tine de cunostintele noastre generale in domeniul igienei dentare, de cat de receptivi suntem in tratamentul  unei afectiuni stomatologice. 

De cele mai multe ori apeleam la medicul dentist atunci cand durerea devine insuportabila, de multe ori prea tarziu pentru a salva maseaua sau o parte din dantura, desi stim ca problemele stomatologice pot avea consecinte si asupra altor organe ignoram sa ne tratam din timp.

Un  aspect  important pentru o imagine frumoasa si un zambet fara restrictii este frumusetea si estetica danturii. 

Pe langa sanatatea danturii conteaza si estetica acesteia si in acest articol dorim sa punem accentul pe serviciul numit estetica dentara. 

Neoclinique este printre putinele clinici ce ofera un serviciu dedicat esteticii dentare. 

Pe langa clasicul serviciu de albire dentara noi oferim si serviciul DSD. 

 

Ce inseamna DSD? 

 

Se traduce prin digital smile design si este o noutate in Romania. 

Este un serviciu dedicat esteticii dentare ce inglobeaza alte servicii secundare ce lucreaza impreuna pentru un rezultat final perfect al danturii. 

Concret, DSD este o previzualizare a zambetului si are la baza sedinte foto ce te vor face sa te simti ca o vedeta si prelucrarea pe calculator a formelor, culorilor si esteticii viitoarei tale danturi.

Dupa DSD si imediat ce se stabileste planul de tratament urmeaza tratamentele clare pe care dantura le va suporta. 

Si bineinteles ca, daca vorbim de estetica detartrajul, periajul profesional si albirea dentara sunt printre prioritati, si pentru ca albirea este esentiala ca sa ai un zambet stralucitor, Neoclinique foloseste un aparat care a fost testat in peste 100 000 de clinici in lume. 

Este vorba de cel mai apreciat sistem de albire dentara. Albirea este de durata, sedintele sunt de maxim 15 minute si impartite pe parcursul unei ore si procedeul este testat de profesionisti astfel incat sa nu afecteze dantura. 

Tot in cadrul esteticii dentare putem sa apelam in functie de recomandarile medicului si la remodelarea gingivala si aplicarea de fatete dentare. Desigur ghidati de DSD in tot acest proces.

In mod sigur nu stiti ce costuri presupune acest proces, ce costuri are un DSD si cati bani va trebuie ca sa ajungeti la o dantura perfecta. Acest lucru numai un medic specialist va poate spune si de aceea va invitam la oricare dintre clinicile noastre din Militari si Unirii chiar si pentru un simplu sfat.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03