Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Refacerea zambetului tau la standarde de exceptie – NEOCLINIQUE

Refacerea zambetului tau la standarde de exceptie – NEOCLINIQUE
 • Ana_site_neo_white_-29.jpg
 • Ana_1.jpg
 • 10455966_710293375691050_2567500211114256785_n.jpg
 • Ana_site_neo_white_-24.jpg
 • LOGO_FACEBOOK_Ana_32.jpg

Ceva atat de important ca zambetul tau merita sa fie tratat in cele mai bune conditii, in siguranta si cu garantia ca efectul va fi cel scontat.

Alegerea clinicii potrivite poate face diferenta intre un tratament estetic sau inestetic.

 

Neoclinique - estetica dentara de exceptie

Estetica dentara este o ramura importanta a medicinei stomatologice, din ce in ce mai mult cautata in ultimul timp.

In epoca moderna, pacientii au inceput sa isi doreasca mai mult decat tratarea eficienta a problemelor de sanatate orala.

Stomatologia se axeaza, in prezent, din ce in ce mai puternic, pe estetica dintilor si a lucrarilor dentare.

Neoclinique se diferentiaza prin standardele foarte inalte de calitate a serviciilor medicale oferite pacientilor sai, precum si prin faptul ca se axeaza pe estetica dentara.

Orice tratament stomatologic, oricat de marunt, realizat in cadrul clinicilor Neoclinique, implica munca si dedicare, pentru a avea nu doar rezultate perfect functionale,  dar si rezultate estetice deosebite.

Caci, pana la urma, ne tratam problemele de sanatate orala nu doar ca sa putem manca si vorbi corespunzator, cat mai ales ca sa putem afisa un zambet placut si chiar cuceritor.

Estetica dentara in cadrul Neoclinique presupune lucrari dentare de mare minutiozitate si precizie, realizate de medici specialisti in estetica dentara si cu un simt estetic deosebit.

 

Refacerea zambetului la Neoclinique, prin servicii stomatologice complete

Cand alegeti Neoclinique, trebuie sa stiti ca alegeti siguranta, calitatea si estetica de inalt nivel.

Acestea sunt posibile prin oferirea de servicii stomatologice complete, ce integreaza in cadrul aceleiasi clinici toate specializarile stomatologice, dar si servicii radiologice avansate.

Medicii nostri sunt profund specializati si actioneaza fiecare doar in domeniul sau strict de expertiza, acest principiu asigurand calitatea maxima a actului medical.

In clinica stomatologica Neoclinique, medici specializati realizeaza cu grija si pricepere, cea mai variata gama de tratamente stomatologice:

 • Implanturi dentare
 • Estetica dentara
 • Aparate dentare (Ortodontie)
 • Endodontie
 • Chirurgie OMF si urgente dentare
 • Albire dentara
 • Digital smile design
 • Radiologie
 • Igienizare dentara (detartraj, airflow)
 • Marirea buzelor cu acid hialuronic
 • Stomatologie pentru copii (pedodontie)
 • Odontoterapie (tratamentul cariei dentare, plombe)
 • Parodontologie
 • Proteze dentare

Serviciul unic de Key Pacient Guide asigura cea mai mare transparenta a tratamentelor si o comunicare perfecta intre clinica si pacient.

Intelegerea fiecarui pas, existenta unei persoane care sa aiba grija de tine de fiecare data cand te prezinti pentru o programare, care sa te conduca in cabinet si sa iti raspunda rabdator la toate intrebarile, este foarte importanta pentru succesul tratamentului si confortul pacientului.

Tehnologiile digitale si robotizate asigura precizia masuratorilor, a realizarii pieselor protetice, a planificarii si efectuarii interventiilor chirurgicale.

Zambetul tau merita sa fie refacut la standarde de exceptie, in cadrul unei clinici stomatologice cu experienta si afinitati in domeniul esteticii dentare.

Neoclinique a implementat conceptul de estetica dentara Test Drive Your Smile.

Acest concept este integrat in orice plan mai extins de tratament. Practic, orice modificare viitoare a danturii tale va fi parte dintr-un plan de insanatosire a dintilor, dar si de estetizare a zambetului tau.

Noutatea vine din faptul ca se acorda o foarte marte atentie aspectului estetic, realizandu-se o simulare virtuala a zambetului pe care il vei obtine in urma tratamentului, ce se va concretiza intr-una practica, foto si video.

Astfel este eliminat stresul nesigurantei rezultatelor estetice ale tratamentelor stomatologice si se stabileste impreuna cu pacientul zambetul ideal.

Apeleaza cu incredere la Neoclinique, pentru refacerea zambetului tau la standard de exceptie!

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03