Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Specialisti de elita in estetica orala!

Specialisti de elita in estetica orala!
  • 11136727_829327563787630_2516565218246573375_n_(1).jpg
  • PicMonkey_Collage1.jpg
  • Ancuta-34_site_neo_black.jpg
  • Ana_3.jpg
  • PicMonkey_Collage3.jpg
  • IMG_31171.jpg
  • PicMonkey_Collage52.jpg

Lucrarile de estetica dentara Neoclinique au un numitor comun: medici specialisti cu experienta, vasta specializare, pasiune si simt estetic deosebit.

Ne mandrim cu specialistii nostri de elita in estetica dentara: Doamna Doctor Popa Eliza si Doamna Doctor Cogalniceanu Georgeana.

DNA. DR. POPA ELIZA este medic dentist, specialist in estetica dentara Natural Concept si DSD, coordonator planuri de tratament si specialist ocluzologie, in cadrul Clinicii Neoclinique Unirii.

Pasiunea: Ce mă motivează cel mai mult este faptul există soluții pentru orice caz, iar rezultatele pot fi fantastice!

Rezultatele: https://www.neoclinique.ro/echipa-membru/10/popa-munteanu-eliza/

Aprecierea pacientilor:

Cristina Pricope a evaluat Neoclinique Dental Clinic 

9 februarie 2017 · 

„Este putin spus excelent! Doctor Eliza Popa, Doctor Alina Dima, Doctor Marius Irimia, sunt medicii planului meu de tratament si Catalina Visovan indrumatorul meu in clinica. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru tot ceea ce faceti si vreau sa spun foarte clar si raspicat ca sunteti cei mai buni! Dupa experienta de astazi, cand Doctor Alina Dima mi-a extras 2 molari de minte in trei pasi simpli si rapizi, apoi am plecat acasa linistita fara durere si fara nevoia de a lua analgezice, inca o data vreau sa va multumesc! Ceea ce a contribuit la confortul meu maxim in timpul experientei de astazi a fost minunatia aceea de aparat de anestezie electronica care mi-a sters intr-o zi toate traumele traite in trecut si in copilarie datorita injectiilor. O da, totul a fost la superlativ!”

Programeaza-te la acest medic

DNA. DR. COGALNICEANU GEORGEANA este medic dentist, specialist in Estetica Dentara Natural Concep si DSD, manager calitate Radiologie Dentara, specialist Endodontie, coordonator planuri de tratament si Specialist in Ocluzologie, in cadrul Clinicii Neoclinique Unirii.

Pasiunea: „Sa fiu dentist a devenit parte din mine. Nu ma vad facand altceva. Cand vezi lacrimi de bucurie in ochii pacientilor carora le-ai redat posibilitatea de expresie, de a fi ei insisi prin zambet, altceva nu mai conteaza.”

Rezultatele: https://www.neoclinique.ro/echipa-membru/14/cogalniceanu-georgeana/

https://www.neoclinique.ro/caz/172/proiect-digital-smile-design-dr-cogalniceanu-georgeana/

Aprecierea pacientilor:

Simona Raluca Cuciureanu a evaluat Neoclinique Dental Clinic 

1 februarie 2017 · 

Multumesc doamnei doctor Cogalniceanu Georgeana pt ca mi-a redat zambetul, pt atentia si rabdarea de care a dat dovada, domnului doctor Gheorghita Mircea pt experienta cea mai nedureroasa si anume extragerea molarilor de minte, doamnei doctor Gita Diana, Catalinei Visovan pt disponibilitatea in a ma indruma pe tot parcursul tratamentului! FELICITARI INTREGII ECHIPE PT PROFESIONALISM!”

Programeaza-te la acest medic

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03