Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Aparatul Invizibil INCOGNITO, Tehnica Linguala

Aparatul Invizibil INCOGNITO, Tehnica Linguala
  • Photo 18_Incognito Appliance.jpg
  • zambete_colorate_neoclinique_aparat_dentar_INCOGNITO_6.jpg
  • zambete_colorate_neoclinique_aparat_dentar_INCOGNITO_7.jpg

INCOGNITO 

 

Este denumirea pentru un tip special de tratament ortodontic. 

Spre deosebire de aparatele standard, care sunt aplicate pe suprafata vestibulara (vizibila) a dintilor, aparatele Incognito se aplica pe suprafata linguala/palatinala a dintilor (catre limba/palat).

 

Care sunt avantajele pentru care ar trebui sa alegeti un aparat dentar lingual? 

 

Cu bracketi linguali nimeni nu va fi capabil sa va spuna ca sunteti in curs de tratament ortodontic acestia fiind ascunsi de vedere. 

 

Aveti posibilitatea de a vedea progresele tratamentului de la inceput pentru ca, spre deosebire de bracketii conventionali, acestia nu acopera suprafetele vizibile ale dintilor. 

 

Datorita faptului ca aparatul lingual are un sistem de frecare redus, tratamentul va fi de multe ori de mai scurta durata decat cu aparatele conventionale. 

 

Procesul de fabricatie pentru bracketi utilizeaza cele mai moderne echipamente in domeniu, dar tratamentul INVIZIBIL folosind TEHNICA LINGUALA este o alternativa pentru cei care au nevoie de corectia dintilor, dar care au o problema in utilizarea de aparate fixe standard din cauza aspectului estetic. 

 

Cativa pasi principali ai procesului de fabricatie (asistat in totalitate de tehnologie electronica de ultima generatie): 

 

Dupa amprentare, un scaner 3D este utilizat pentru a stoca modelul (realizat pe baza amprentei dumneavoastra initiale) ca un fisier digital foarte precis. 

 

Realizarea bracketilor este din placi de Aur, personalizate pentru a se potrivi dintilor. 

 

Un robot (brat) controlat de calculator foloseste datele de pozitionare bazate pe designul (amprenta scanata) digital al bracketilor pentru a produce forma exacta necesara pentru tratament. 

 

In functie de gradul de deplasare al dintilor, perioada de tratament poate fi de unu, doi ani pana la atingerea zambetului perfect. 

 

Este nevoie de cateva zile de obisnuita dupa aplicare. 

 

Spre deosebire de aparatele standard acest tip de aparat afecteaza limba la inceput, fiind pozitionat pe fata orala (posterioara) a dintilor.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03