Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Digital in stomatologia Neoclinique

Digital in stomatologia Neoclinique
  • Nutu_si_Cristina_(12_of_13).jpg

Stomatologia este o activitate în continua actualizare medicala și tehnologica, de aceea, în toate ariile stomatologiei digitalul a eficientizat activitatea zilnică prin aparatura în continua transformare digitala.

Doctor Nuțu Toader, medic stomatolog, ne povestește despre digitalizarea în stomatologie.

 

Cum ajuta digitalizarea în stomatologie?

Ne ajuta încă de la prima consultație.

Informațiile necesare planificării sunt adunate într-o platforma digitala ce ajuta echipa interdisciplinara sa comunice și sa planifice cu ușurință tratamentele fiecărui caz, oricât de complex ar fi acesta.

 

Ce este digital la prima consultație?

Investigațiile radiologice sunt digitale, calitatea acestora fiind net superioara.

Scanarea digitala de asemenea este o investigație care ajuta deoarece înlocuiește neplăcuta amprenta clasica a dinților și este mult mai rapida și și fără erori.

Fotografiile dentare sunt și ele în format digital.

 

La ce altceva mai ajuta în activitatea stomatologului?

In planificare:

Putem realiza digital apoi transpune fizic, proiectul final al zâmbetului, înainte de a începe orice tratament stomatologic.

 

Cum?

IT -ul a ajuns inclusiv în stomatologie.

Cu ajutorul unui soft cu Inteligenta Artificiala, putem crea un 2D al zâmbetul final, care ulterior poate fi transpus fizic cu ajutorul imprimantei 3D pentru Test Drive în gura pacientului.

 

In chirurgia dentară cum ajuta?

Tot în planificare ne ajuta sa realizam digital ghiduri chirurgicale pentru inserarea fără erori a implanturilor dentare.

Putem crea digital inclusiv ghiduri pentru remodelarea zâmbetului gingival, dispozitive medicale de relaxare a musculaturii faciale înaintea reabilitărilor dentare și nu numai.

Laboratorul digital ne ajuta în acest sens.

 

In cabinet, în timpul tratamentelor efectiv cum va ajuta?

Tratamentele dentare sunt deja o repetiție a planificării exacte de care menționăm mai sus, insa, cel mai iubit dispozitiv medical este un aparat electronic de anestezie care reduce foarte mult disconfortul anestezierii cu acul clasic.

Dispare frica de ac a pacientului.

 

Vorbeați mai sus de un laborator digital:

Lucrările protetice realizate cu laboratorul digital sunt de asemenea exacte, deoarece amprenta a fost digitala, modelarea lucrării finale de asemenea se face digital înainte de frezarea CAD CAM.

Dispozitivele medicale (ghiduri), fatetele și lucrările dentare sunt modelate digital și printate 3D, respectiv frezate CAD CAM.

 

Cum arata rezultatul după ce ati realizat un caz în acest mod? Digital.

Frumusețea este ca ceea ce face o mașină nu o sa reușească mana omului atât de rapid, și anume, copierea morfologiei unui dinte natural, pe care sa îl transpună fizic prin frezarea CAD CAM.

Arata perfect dar natural, Hollywood Smile, insa sănătos și frumos, în armonie perfecta cu trasatuirle naturale ale fetei.

Și nu în ultimul rând, inclusiv pacientul are acces la dosarul lui medical printr-o aplicație digitala, direct de pe telefonul lui mobil.

 

Programati acum o consultatie pentru un plan de tratament complet:

+40371000111

office@neoclinique.ro

www.neoclinique.ro

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03