Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

De ce la Neoclinique folosim si recomandam implanturile dentare Straumann

De ce la Neoclinique folosim si recomandam implanturile dentare Straumann
  • Implanturi_dentare_la_Neoclinique.jpg

Suntem adesea intrebati de ce, in cadrul clinicilor Neoclinique, nu avem o lista mai lunga de optiuni pentru implanturile dentare. Raspunsul este simplu: suntem consecventi in pastrarea standardelor de calitate in tot ceea ce facem. Sigur ca am putea diversifica oferta, sigur ca am putea atrage astfel un numar crescut de pacienti, dar nu am facut si nu vom face compromisuri in ceea ce priveste calitatea, iar implanturile Straumann sunt printre putinele care corespund tuturor cerintelor noastre.

 

Iata 9 motive pentru care recomandam implanturile de nota 10 Straumann:

 

1. Sistemul de implant Straumann este unul premium, recunoscut ca fiind Numarul 1 pe piata mondiala. Compania elvetiana Straumann are peste 20 de ani de cercetare clinica, peste 3000 de articole stiintifice publicate si ofera cel mai bine documentat si validat clinic sistem de implanturi dentare din piata internationala de profil.

 

2. Implanturile dentare Straumann SLA au o perioada de osteointegrare de 6 saptamani in loc de 6 luni, ceea ce inseamna ca permit montarea mult mai rapida a unei coroane dentare finala.

 

3. Prin inovatia pe care o aduce, sistemul de implanturi Straumann este sigur si cu timp de vindecare mai mic decat al altor sisteme. In plus, combina elementele estetice si de design cu cele tehnice, prin urmarirea raspunsului optim al tesuturilor. 

 

4. Functionalitatea inovatiilor Straumann, atat produsele cat si metodele de tratament, se bazeaza pe trei cerinte-cheie: siguranta, simplitate si versatilitate.

 

5. Straumann are cea mai ridicata rata de succes documentata pe termen lung (+10 ani), situandu-se pe locul 1 la nivel global, cu o rata de 98,8%.

 

6. Conexiunea implant-bont este de tip morse taper (conexiune con-in-con), pentru a obtine o stabilitate maxima.

 

7. Implanturile sunt versatile, adica se potrivesc unei game largi de tipuri de tesuturi si rezultatele sunt excelente pe toti indicatorii.

 

8. Exista o gama larga de optiuni pentru protetica dentara. Sistemul de implanturi dentare Straumann ofera mai multe tipuri de implanturi pentru tratarea cu succes a tuturor indicatiilor in implantologia orala.

 

9. Procedura chirurgicala pe care o implica sistemul de implanturi dentare Straumann este una  flexibila, potrivita atat cu nevoile pacientului, cat si ale chirurgului. 

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03