Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Intrebari frecvente despre estetica dentara si ce sunt fatetete dentare SKYN Concept

Intrebari frecvente despre estetica dentara si ce sunt fatetete dentare SKYN Concept
  • poza-intro.jpg
  • evolutie_9_neoclinique_skyn.jpeg
  • evolutie_8_neoclinique_skyn.jpeg
  • BEFORE_AFTER_ANA_RECHITA.004__.jpeg
  • poza-caz-diana-2.jpg
  • poza-caz-diana-3.jpg
  • thumb.php_.jpg

Consultatia de estetica dentara este un proces rapid si placut format din cativa pasi, care in final, au ca rezultat proba fizica a zambetului dumneavoastra individualizat, ca sa puteti decide impreuna cu specialistul in estetica forma si culoarea perfecta a unei noi danturi ideale pentru dumneavoastra, si veti stii de la inceput cum va arata tratamentul final.

Specialisti estetica dentara SKYN Concept in cadrul Neoclinique sunt Dr. Cogalniceanu Georgeana si Dr. Eliza Popa.

 

Pasii efectivi sunt urmatorii:
- la prima vizita veti face o radiografie panoramica pentru a vedea daca exista probleme care nu se vad la consultatia in cabinet
- veti face un set de fotografii dentare si de portret pentru realizarea planului de tratament si a analizei faciale, pe baza careia veti face in final proba mai sus amintita
- de asemenea, consultatia clinica in cabinet si discutia problemelor si dorintelor dumneavoastra cu specialistul vor fi tot in prima vizita

- pana la a doua vizita, medicul va pregati digital prezentarea planului de tratament si analiza estetica simulata pe baza trasaturilor dumneavoastra faciale (DIGITAL SMILE DESIGN)
- planul de tratament este discutat si stabilit impreuna si cu alti specialisti din clinica acolo unde este necesar (ortodontie, chirurgie, implantologie, endodontie etc) 

- in cea de-a doua sedinta veti discuta planul de tratament propus
- veti vizualiza si discuta simularea digitala a zambetului dumneavoastra ideal
- si cel mai important, va vor fi aplicate fizic fatete de compozit exact ca in simularea digitala, fatete ce vor fi practic doar de proba, ca sa stabiliti impreuna cu medicul specialist, daca aceea este forma si culoarea care va place cel mai mult
- proba se face fara ca dintii dumneavoastra naturali sa fie afectati sau atinsi cu freza, fiind doar un TEST DRIVE a ceea ce ar putea fi noua dumneavoastra dantura.

 

DSD - DIGITAL SMILE DESIGN - analiza estetica simulata pe baza trasaturilor dumneavoastra faciale, ce in final va va arata digital cum veti arata cu o noua dantura ideala, plus o analiza plan dentar ce foloseste ca si proiect pe baza caruia toti specialistii care lucreaza la planul dumneavoastra de tratament vor stii ghidat ce au de facut in tratamentul dumneavoastra.

Este similar, ca si importanta, unui proiect de casa, pe baza caruia, fiecare specialist in diferite arii ale constructiei stie ce are de facut.

 

SKYN - este un concept modern al esteticii dentare, care, cu ajutorul CEREC-ului CAD CAM, ne ajuta sa va oferim zambetul perfect, dar in acelasi timp natural, zambet ce il vedeti in general la vedetele de la hollywood.
SKYN Concept reuseste sa copieze natura, si anume, cei mai frumosi dinti naturali, lucru imposibil de facut de mana unui tehnician, indiferent cat de bun ar fi.
Nu suntem lipsiti de modestie, ci este ceea ce putem oferi cu adevarat cu ajutorul acestui concept, pe care il folosim noi in Romania si inca o clinica in Timisoara.
Avand doi specialisti pregatiti chiar de cei ce au inventat si patentat conceptul SKYN, si sistemul CEREC CAD CAM in clinica, putem oferi acest serviciu la pret accesibil.

DSD si SKYN Concept sunt legate, deoarece pe baza analizei trasaturilor faciale DSD se creaza fizic fatetele de proba skyn-uri.

 

Consultatia estetica costuri.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03