Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Tipuri de Aparate Ortodontice - Dr. Irimia Marius, Specialist Ortodontie

Tipuri de Aparate Ortodontice - Dr. Irimia Marius, Specialist Ortodontie
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.005_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.009_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.015_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.018_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.022_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.026_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.028_.jpg
  • tipuri_de_aparate_ortodontie_neoclinique_.029_.jpg

Tipuri de Aparate Ortodontice - Dr. Irimia Marius, Specialist Ortodontie

 

Cate tipuri sunt aparatele ortodontice si in plus cateva detalii esentiale deciziei dumneavoastra de a ne vizita:

 

1. APARATE MOBILE - se recomanda doar copiilor intre 7 si 11 ani, ceea ce automat implica vizita dumneavoastra la un consult ortodontic cu copilasul de la o varsta timpurie - maxim 7 ani, astfel incat eficienta aparatului mobil sa fie maxima, in cazul in care acesta este necesar. Tot in cadrul aparatelor mobile este inclus si INVISALIGN recomandat dupa eruptia dintilor definitivi, dupa varsta de 12 ani.

 

2. APARATE FIXE - sunt recomandate la orice varsta, incepand cu varsta de 9 - 10 ani, dar cel mai eficient de aplicat sunt dupa eruptia dintilor definitivi, pentru un timp cat mai scurt de tratament (1-2 ani).

Acestea sunt de mai multe tipuri: - aparat nefizionomic - bracketi METALICI - aparat fizionomic - bracketi CERAMICI (CULOAREA DINTILOR) si SAFIR (TRANSPARENTI) - aparat invizibil - bracketi linguali/palatinali din aur INCOGNITO si gutierele INVISALIGN care pot intra si in categoria aparatelor fixe.

 

Toate aparatele fixe se pot combina intre ele, astfel: - INCOGNITO la arcada superioara cu SAFIR sau CERAMIC la arcada inferioaraCERAMIC arcada superioara cu METALIC arcada inferioara. Aceste combinatii sunt doar doua exemple, insa ele pot varia in functie de decizia ortodontului impreuna cu nevoile estetice sau posibilitatile financiare ale pacientului. Ceea ce omitem si este esential in finalizarea cu succes si cat mai rapida a tratamentului, este existenta controalelor ortodontice, care au ca si termen in tot parcusul purtarii aparatului urmatoarele perioade: - 4 - 6 saptamani la aparatul fix si 8 saptamani la aparatul mobil.

 

De ce apelati la ortodontie? Evitati aparitia problemelor parodontale, cariei (dintii se curata mai usor si mai eficient cand sunt drepti) si din motive estetice.

 

Citeste mai departe :

Pagina preturi aparat dentare , servicii ortodontie

 
 
CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03