Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Ce este remodelarea cosmetica a zambetului?

Ce este remodelarea cosmetica a zambetului?
  • 536985_587056357975910_1827629503_n_copy.jpg

Dintii va pot spune varsta .... doar daca le permiteti. 

 

O remodelare cosmetica a zambetului va poate intineri aspectul. 

Aceasta transformare a zambetului implica modificari non-chirurgicale. 

In cazul in care zambetul este largit, dintii sunt luminati, iar buzele sunt facute sa para mai pline. 

Pe masura ce oamenii imbatranesc, buzele isi pierd elasticitatea si, de obicei, devin subtiri, apar ridurile, si fata incepe sa-si arate varsta. 

Designul zambetului reprezinta intregul tablou, unde buzele si gingiile actioneaza in calitate de rama pentru dintii imbunatatiti din punct de vedere estetic. 

Asa cum rame diferite completeaza tablouri diferite, designul si modificarile zambetului cuiva sunt considerate individuale. 

Scopul este imbunatatirea intregului zambet. 

Remodelarea unui singur dinte sau maxim a doi dinti este asemenea renovarii uneia sau a doua apartamente intr-un un bloc. 

Acest lucru face ca tot restul sa arate si mai rau. 

Estetica dentara nu este mozaic, este important sa se concentreze asupra intregului zambet. 

Profesia dentara este in prezent in curs de o revolutie estetica, unde noi materiale, tehnici si echipamente au permis medicilor stomatologi sa realizeze servicii de calitate, restaurari estetice, care sunt extrem de previzibile si minim invazive. 

In timp ce unii oameni apeleaza la chirurgia plastica pentru un face-lift, remodelarea cosmetica a zambetului poate elimina aceasta nevoie in unele cazuri.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03