Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Zidaru LOREDANA

Medic Dentist, Specialist Endodont Clinica Militari si Unirii

Zidaru LOREDANA

Medic Dentist, Specialist Endodont Clinica Militari si Unirii

De ce ai ales sa devii medic stomatolog Loredana?

Cred ca mi-am dorit sa vad mai multi oameni zambind in jurul meu. Un zambet frumos te face, printre multe multe alte beneficii, sa te simti mult mai increzator in atuurile tale. Din propria experienta ca pacient pot spune ca zambetul are un rol important in viata noastra.

Este motivant?

Daca este motivant??? Multumirea pacientului este una din marile placeri ale vietii mele, senzatie atat de frumoasa, incat cu greu reusesc sa o gasesc facand altceva. Creeaza dependenta :).

Unde iti concentrezi pasiunea pentru stomatologie?

Endodontia este pasiunea mea dintotdeauna :). Ceea ce cred si le si transmit pacientilor mei mereu este ca niciun zambet superb nu poate fi construit fara o fundatie solida, atent pregatita. 

 

 

Cazurile la care a participat Zidaru LOREDANA

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03