Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Dumitrascu GEORGIANA

Medic Dentist, Specialist Parodontologie, Manager Calitate Radiologie Dentara, Coordonator Planuri de Tratament, Clinica Militari

Dumitrascu GEORGIANA

Medic Dentist, Specialist Parodontologie, Manager Calitate Radiologie Dentara, Coordonator Planuri de Tratament, Clinica Militari

 

Am ales acest drum fara sa stiu la ce sa ma astept cu adevărat. Pe parcurs am realizat ca aceasta profesie este complexă  dar totodată frumoasă și dacă ar fi să aleg din nou as urma cu sufletul împăcat  aceeași cale.

Ce ma determina sa continui? 
Provocările de zi cu zi din cabinet  dar mai ales satisfacția resimțită atunci când stiu ca am contribuit chiar și intr-o mică măsură  la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Cazurile la care a participat Dumitrascu GEORGIANA

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03