Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Cogalniceanu GEORGEANA

Medic Dentist, Specialist Estetica Dentara si DSD, Manager Calitate Radiologie Dentara, Specialist Endodontie, Coordonator Planuri de Tratament, Clinica Unirii

Cogalniceanu GEORGEANA

Medic Dentist, Specialist Estetica Dentara Natural Concep si DSD, Manager Calitate Radiologie Dentara, Specialist Endodontie, Coordonator Planuri de Tratament, Specialist Ocluzologie, Clinica Unirii

Ce inseamna pentru tine Georgeana profesia de medic dentist si de ce ai ales aceasta cale?

Sa fiu dentist a devenit parte din mine. Nu ma vad facand altceva. Cand vezi lacrimi de bucurie in ochii pacientilor carora le-ai redat posibilitatea de expresie, de a fi ei insisi prin zambet, altceva nu mai conteaza.

Ce te motiveaza?
Evolutia tehnologica din ultimii ani m-au facut sa iubesc si mai mult stomatologia. Acum putem realiza lucrari mai frumoase si mai precise intr-un timp mult mai scurt.

Care sunt specialitatile care te atrag cel mai mult?
Imi place Estetica dentara, Protetica, dar nu zic nu nici cand vine vorba de obturatii in zona frontala sau endodontie.

 

Cazurile la care a participat Cogalniceanu GEORGEANA

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03