Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Simionescu MADALIN

Medic Dentist, Clinica Militari si Unirii

Simionescu MADALIN

Medic Dentist, Clinica Militari si Unirii

Despre Dr. SIMIONESCU MADALIN

De ce ai ales medicina dentară Madalin?

Pentru ca îmbina atât arta, tehnica cât și știința, iar acum am devenit pasionat de ceea ce reprezinta aceasta profesie, de rezultatele de care beneficiaza pacientii, de actualizarea permanenta a tehnologiei in domeniu si de perspectiva digitala a acesteia.

Ce te motivează?

Faptul că stomatologia a evoluat foarte mult și am posibilitatea să lucrez cu cea mai modernă tehnologie și să realizez cele mai inovatoare tehnici de estetică dentară astfel încât sa pot oferi paciențiilor tratamente de cea mai înaltă calitate.

Care este specialitatea care te atrage cel mai mult?

Încă din primii ani de studiu am fost fascinat de Estetica Zâmbetului însă pasiunea pentru această ramură a stomatologiei a apărut după ce am văzut fericirea din ochii primului pacient care a beneficiat de reconstrucția totală a zâmbetului. Este un sentiment minunat care ”îți hrănește” sufletul!

Ce alte lucruri ne mai poti spune despre tine?

Sunt fondatorul "Dentistry My Passion", un proiect menit să ofere tinerilor medici informațiile necesare pentru practica dentară.

Cazurile la care a participat Simionescu MADALIN

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03