Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Iancu IONUT ADRIAN

Medic Dentist, Clinica Militari si Unirii

Iancu IONUT ADRIAN

Medic Dentist, Clinica Militari si Unirii

Despre Dr. IANCU IONUT ADRIAN

Ce inseamna pentru tine Ionut profesia de medic dentist si de ce ai ales aceasta cale?

Profesia de medic dentist pentru mine este mediul perfect prin care in permanenta sunt nevoit sa imi depasesc limitele si am ales-o pentru provocarile pe care mi le ofera, pentru complexitatea ei. 

Ce te motiveaza sa profesezi aceasta meserie?
 
Sa redau zambetul pacientilor mei, relatia interumana pe care o creez cu pacientii, relatie bazata pe incredere si satisfactia pe care o am atunci cand acestia sunt fericiti cu rezultatele obtinute.

Care sunt specialitatile din stomatologie care te atrag cel mai mult?

Ceea ce imi place cel mai mult in acest moment sa lucrez si sa descopar noi metode de tratament este legat de Endodontie, Odontoterapie si Protetica Dentara.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03