Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Garzon Najar MARIE LISE

Medic Dentist, Clinica Unirii

Garzon Najar MARIE LISE

Medic Dentist in clinica Unirii

Despre Dr. GARZON MARIE LISE

De ce ai ales sa devii stomatolog Marie Lise?

Cand este atat de usor sa faci pe cineva sa zambeasca, cum sa nu te bucuri ca aceasta este profesia ta? Si cand te gandesti ca avem atat de multe lucruri pentru care merita sa zambim, ar fi pacat sa nu o facem din cauza unei danturi inestetice. 

Este motivant?

Pentru mine, bucuria de a schimba viata unei persoane prin crearea unui zambet frumos si sanatos, este una dintre recompensele ce nu pot fi masurate. 

Unde iti concentrezi pasiunea pentru stomatologie?

Nu se mai poate vorbi despre Protetica Dentara fara Estetica Dentara in 2017, astfel incat ambele vin la pachet si da imi concentrez perfectionarea in aceasta directie, iar in paralel, Pedodontia o practic cu placere  si pe viitor Endodontia urmeaza sa o aprofundez.

Cazurile la care a participat Garzon Najar MARIE LISE

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03