Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Bajenaru ALINA

Igienist dentar, Clinica Militari si Unirii

Bajenaru ALINA

Igienist dentar, Clinica Militari si Unirii

De ce ai ales sa devii igienist dentar? 
Mi-am dorit o profesie care sa imbine stiinta, empatia, provocarea si curajul, si iata ca am gasit-o: igienistul dentar. 


Ce te motiveaza? 
Motivatia, in mod cert, este condusa de furnizarea celui mai valoros serviciu. Profilaxia dentara este esentiala pentru mentinerea unei danturi sanatoase. 
In fiecare zi constientizez ca pacientul nu este un caz sau un subiect, ci este o fiinta umana, care are nevoie de incredere reciproca, ascultare si comunicare contructiva, pe langa informatii si tratamente preventive. 


Ce alte lucruri ne mai poti spune despre tine? 
Pe langa activitatea din cabinet, m-am alaturat unor proiecte de voluntariat, ce permit accesul educatiei dentare in medii in care, din pacate, patrunderea informatiilor profilactice a fost si este inca deficitara.

Cazurile la care a participat Bajenaru ALINA

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03