Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Popa (Munteanu) ELIZA

Medic Dentist, Specialist Estetica Dentara Natural Concept si DSD, Coordonator Planuri de Tratament, Specialist Ocluzologie, Clinica Unirii

Popa (Munteanu) ELIZA

Medic Dentist, Specialist Estetica Dentara Natural Concept si DSD, Coordonator Planuri de Tratament, Specialist Ocluzologie, Clinica Unirii

Eliza, de ce ai ales stomatologia?

Pentru mine a lucra in stomatologie este ceva neașteptat de frumos și de satisfăcător. Spun neașteptat pentru că nu știam cum va fi, pur și simplu am luat-o pe acest drum și s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. 

Ce te motiveaza?

E una dintre ramurile medicinii in contact strâns cu tehnologia și de aici schimbările sunt extraordinare, fiind mereu "prins" ca practician în dinamica optimizării materialelor, aparaturilor și tehnicilor de lucru. Ce mă motivează cel mai mult este faptul există soluții pentru orice caz, iar rezultatele pot fi fantastice!

Ce iti place cel mai mult in stomatologie?

Specialitatile preferate sunt odontoterapia (plombe) , protetica (coroane, incrustații) și analiza funcțională și estetică a danturii.

Cazurile la care a participat Popa (Munteanu) ELIZA

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03