Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Stomatologie pentru copii in Bucuresti

Stomatologie pentru copii in Bucuresti
  • thumb1.jpg
  • 12604856_960452604008458_432638387624333339_o.jpg
  • 12605296_960453817341670_8858041459223196986_o.jpg
  • Carte_de_Colorat.jpg

Copilul tau are nevoie de servicii specializate de stomatologie pediatrica, pentru ca specialistul stie cel mai bine cum sa trateze problemele specifice copiilor.

 

Pedodontia - stomatologie pentru copii

Specialitatea stomatologica ce se ocupa exclusiv de copilasi este pedodontia.

Aceasta are in vedere atat prevenirea, cat si tratamentul afectiunilor dintisorilor de lapte si definitivi ai copiilor.

Dintii de lapte, aparent lipsiti de importanta, au functii foarte importante, ce sa oglindesc in starea de sanatate orala a copiliului si a viitorului adult, precum si in aspectul zambetului sau.

Copilaria este timpul transformarilor, al cladirii fundatiilor pentru viitorii dinti definitivi.

Consulturile stomatologice si tratarea afectiunilor la copii si adulti sunt esentiale pentru aspectul si sanatatea fizica si emotionala a viitorului adult.

De aceea a aparut pedodontia, care specializeaza medicii stomatologi in lucrul cu copii si adolescentii.

Stomatologia moderna este axata pe preventie, inainte de toate, asadar pedodontia joaca un rol foarte special in indeplinirea acestui deziderat.

Preventia eficienta, precum si tratarea imediata a oricaror afectiuni survenite, conduce spre rezultate foarte bune.

 

De ce medic pedodont ?

De ce sa apelezi la stomatologie pentru copii in Bucuresti?

Pentru ca fiecare copil ar trebui sa aiba acces la servicii de sanatate specializate, pliate pe caracteristicile si necesitatile specifice copiilor.

Medicul pedodont va stabili mult mai usor un diagnostic, va evalua corect starea de sanatate orala si va stabili un tratament personalizat, avand la baza studiile specializate si experienta sa cu copii.

Dantura copiilor trebuie ingrijita cu mare atentie, tinand cont de caracteristicile copilului si de istoricul acestuia.

Un medic stomatolog care se ocupa exclusiv de tratarea copiilor, se loveste de foarte multe situatii, capatand din ce in ce mai multa experienta, pe zi ce trece.

Asa cum in cazul interventiei de inserare de implanturi este necesar un medic specialist in chirurgie orala, tot la fel in cazul tratarii copiilor este necesar un medic pedodont.

Medicul pedodont este indicat pentru corectitudinea diagnosticului, succesul tratamentului dar si confortul copilului, caci pedodontul este experimentat in relatiile cu copii, stiind exact cum sa se poarte cu acestia pentru a obtine cooperarea si a putea efectua tratamentul in siguranta.

 

Neoclinique- pedodontie moderna

Neoclinique, oricand ai nevoie de stomatologie pentru copii in Bucuresti.

Mai mult de atat, atunci cand vrei tot ce este mai bun pentru copilul tau.

Pentru ca inceputurile conteaza mult, este esential ca prima vizita la medicul stomatolog sa fie una relaxanta, placuta.

Neoclinique, pentru ca noi intelegem perfect importanta serviciilor medicale complete, specializate. La Neoclinique regasesti toate specializarile stomatologice, sub acelasi acoperis. Medici ortodonti, endodonti, pedodonti, specialisti in chirurgie orala, in implantologie, in estetica orala, in protetica dentara isi aduc aportul pentru a intregi orice tratament, cu maxime rezultate functionale si estetice.

Alege Neoclinique pentru copilul tau, inca de la inceput, iar primul consult stomatologic va fi insotit de bucurie si se va desfasura intr-un mediu relaxant si modern.

Foarte importanta este si tehnica medicala utilizata, caci lipsa durerii, datorata echipamentelor moderne, este esentiala pentru copii.

Cand alegi Neoclinique, alegi stomatologie pentru copii in Bucuresti, la cel mai inalt nivel.

Te asteptam cu copilasul, pentru tratamente specializate si multidisciplinare, efectuate de catre medici specialisti cu experienta, cu aparaturi moderne ce garanteaza lipsa durerii.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03