Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Ce este reabilitarea orala?

Ce este reabilitarea orala?
  • Bobocel_WB-51.jpg
  • Bobocel_WB-5.jpg
  • Bobocel_WB-29.jpg
  • Bobocel_WB-21.jpg
  • Bobocel_WB-23.jpg
  • Bobocel_WB-16.jpg
  • Bobocel_WB-61.jpg

Ce este reabilitarea orala?

Reabilitarea orala reprezinta restaurarea integritatii si functionalitatii danturii, dar si refacerea frumusetii zambetului.

Zambetul este ceea ce iese in evidenta cel mai mult la o persoana, vizibil de la distanta, care determina aprecierea celorlalti.

Reabilitarea orala incepe prin evaluarea starii de sanatate orala si a aspectului zambetului, in mod minutios, prin examinare vizuala, dar si prin tehnologii moderne, precum scanare intraorala 3D, radiografie si tomografie dentara,  poze intraorale, extraorale si filmari.

Continua prin analizarea datelor de catre mai multi specialisti, ce vor fi implicati in proiectul de reabilitare orala si elaborarea unui plan complex de tratament individualizat.

In Clinicile Neoclinique, planului de tratament ii va corespunde si o simulare a zambetului, pentru ca tu sa afli cum vei arata in urma realizarii planului de tratament. Pentru ca expertii in estetica ai Neoclinique cauta perfectiunea in orice tratament si vor nu doar functionalitate, ci si estetica.

Test Drive Your Smile este un concept de inalta clasa, implementat de Neoclinique, pentru a oferi pacientilor sai cea mai buna estetica a tratamentelor, cea mai mare transparenta si confort prin siguranta obtinerii unui zambet superb.

Acest concept implica o simulare virtuala, realizata printr-un soft specializat si una reala, realizata prin fatete dentare de proba.

Rezultatul final va fi analizat si modelat pentru o functionalitate completa si o estetica cat mai potrivita cu dorintele si nevoile pacientului.  

Planul de tratament va incepe cu igienizarea si detartrajul si va continua cu remedierea tuturor problemelor de sanatate orala, incluzand tratarea cariilor, infectiilor dentare, parodontozei, gingivitei, inlocuirea dintilor lipsa, tratament ortodontic de aliniere a dintilor si, la final, fatetarea dintilor cu probleme, pentru un aspect estetic deosebit.

 

Reabilitarea orala iti salveaza zambetul si sanatatea

Este esential sa iti ingrijesti sanatatea orala, iar reabilitarea orala vine nu doar ca o masura de rezolvare a problemelor de sanatate, ci si de refacere a zambetului.

Societatea moderna este axata pe aspectul estetic, dar in acelasi timp pe stralucirea izvorata din increderea in sine.

Am observat cu totii acest efect in viata de zi cu zi, un bun exemplu fiind momentul in care imbracam o haina noua si suntem mandri de aspectul nostru.  Suntem increzatori, stiind ca aratam bine, iar in acel moment iesim din anonimat si suntem observati si admirati de toti cei din jur.

La fel se intampla cu persoanele care zambesc cu cea mai mare incredere in splendoarea zambetului lor si in efectul pe care acesta il are asupra celorlalti.

Ai nevoie sa zambesti superb, pentru linistea ta, pentru a fi curajos si increzator.

Este cazul sa iti dezmortesti zambetul retinut si abtinut si sa zambesti larg, aratand lumii cat de frumos este zambetul tau.

 

Sanatatea ta orala este importanta

Mai important decat orice alt aspect al reabilitarii orale, este obtinerea sanatatatii orale.

Reabilitarea orala este cel mai complex plan de tratament, ce include servicii complete de refacere a functionalitatii si frumusetii dintilor tai.

Dar mai presus de orice, iti aduce o sanatate orala perfecta.

Nimic nu este mai important decat sanatatea, iar afectiunile dentare iti pot afecta serios sanatatea generala.

Nu mai intarzia nici o singura zi! Sanatatea este cea mai importanta! Iar confortul dintilor sanatosi si aspectul fenomenal al zambetului tau sunt si ele importante.

Te asteptam la Neoclinique, pentru cel mai avansat tratament de reabilitare orala.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03