Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Cand avem nevoie de reabilitare orala totala?

Cand avem nevoie de reabilitare orala totala?
  • Diana-52_fb.jpg
  • Diana-17_fb.jpg
  • before_after.001_.jpeg
  • Diana-10_alb_fb.jpg
  • Diana-73_fb.jpg
  • Diana-42_fb.jpg

Dorinta oricarui medic stomatolog este sa isi vindece pacientul de toate afectiunile orale si sa il ajute sa zambeasca cu incredere.

De obicei, pacientii vin la stomatolog pentru probleme foarte stringente, punctuale, iar dupa ce le rezolva nu se mai programeaza pana la urmatoarea problema grava aparuta.

Reabilitarea orala totala consta in rezolvarea tuturor problemelor de sanatate orala. Presupune realizarea unui plan de tratament complex, urmat de tratamente interdisciplinare. Scopul este obtinerea starii perfecte de sanatate orala si a unui zambet frumos.

 

Sanatatea orala conteaza

Sanatatea orala este de multe ori pusa pe un plan secund, iar tratamentele stomatologice amanate pana cand problemele dentare devin stringente si suntem nevoiti sa le rezolvam.

Acest fapt se datoreaza lipsei de informatii privind efectele problemelor de sanatate orala asupra intregului organism.

Cu siguranta nu ai sta cu o infectie in organism, ci ai trata-o, fiind constient care sunt riscurile implicate de lipsa tratamentului.

Cu toate acestea, o infectie dentara nu este considerata vitala, ci deseori lasata sa actioneze pana cand se ajunge la abces dentar si devine vizibila. Chiar si atunci, daca umflatura trece in cateva zile, nu mai apelezi poate la stomatolog.

Motivul este ca, aparent, cavitatea orala nu este considerata parte a organismului.

Unul dintre principiile medicinei moderne este integritivitatea. Fiecare parte a organismului este considerata o piesa pretioasa a acestui mecanism complex. Orice problema medicala a uneia dintre partile componente provoaca efecte in organism.

Asadar, problemele dentare te afecteaza mai mult decat iti dai seama. Infectiile dentare pot trece in sange, afectand inima. Cariile slabesc si ele organismul.

Iar aspectul fizic este categoric afectat de problemele stomatologice, iar neincrederea in zambetul tau iti afecteaza implicit si psihicul.

 

Indicatii de reabilitare orala totala

Avem nevoie de reabilitare orala totala atunci cand exista mai multe probleme stomatologice care s-au strans, in timp, agravandu-se si ducand la pierderea anumitor dinti, infectii dentare, carii dentare, probleme de aliniere dentara.

Varsta nu este un indicator corect, deoarece in fapt, chiar si persoanele mai tinere pot ajunge in situatia de a avea nevoie de reabilitare orala totala.

Varsta inaintata nu reprezinta o opreliste, caci niciodata nu este prea tarziu pentru a incepe sa te bucuri de functiile complete ale danturii si de zambetul tau.

 

Zambeste vietii!

Zambetul ajuta la inlaturarea stresului, prin eliberarea de endorfine, poate sa reduca presiunea arteriala, sa imbunatateasca imunitatea, antreneaza muschii faciali si sporeste increderea in sine.

Zambetul este cea mai sugestiva expresie a fericirii si bucuriei, in general.

Este o unealta puternica, folositoare in foarte multe situatii, cand vine vorba de strategii de vanzare, de marketing, de management al unei echipe de angajati, de persuasiune sau de socializare, pur si simplu.

Zambetul ajuta la dezamorsarea conflictelor, la relaxarea negocierilor, a sedintelor si conduce la rezultate mai bune.

Printr-un zambet larg, increzator, emanam putere, curaj, determinare, succes si optimism. Acestea trasaturi ne pot propulsa in cariera si ne pot ajuta in legarea si mentinerea prieteniilor.

Trateaza-ti toate problemele dentare, ca sa poti zambi vietii, cu incredere maxima in frumusetea dintilor tai!

Neoclinique te ajuta sa obtii zambetul tau de vis.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03