Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Cele mai bune implanturi dentare- STRAUMANN- Calitate elvetiana

Cele mai bune implanturi dentare- STRAUMANN- Calitate elvetiana
 • straumann_sdis_visual.jpg
 • EN_13_Peace_of_mind-1024x612.jpg
 • Visual_Detail_Surfaces.png
 • Visual_Detail_SLActive_4-3_(1).png
 • 617cca56b714f85916a4d557e91d5d4c-780x439.jpg
 • download.jpg
 • Fig-4-SLA_hydro.jpg
 • maxresdefault.jpg
 • straumann-we-love-what-we-do.jpg

Neoclinique are ca principiu prestarea de servicii medicale de cea mai inalta calitate, asadar facem totul pentru a va oferi cele mai bune implanturi dentare. Punem accent pe calitatea tehnologica a echipamentelor, pe continua perfectionare a medicilor sai, precum si pe materialele folosite pentru efectuarea tratamentelor.

Ca sa va oferim servicii de calitate maxima, avem nevoie de cele mai performante materiale.

Criteriile ce stau la baza unei alegeri optime privind cele mai bune implanturi dentare pentru un anumit pacient, vizeaza marca acestora, materialul din care sunt confectionate si tipul acestora.

Principalul indicator al calitatii unui implant dentar este compania producatoare. Am studiat profund fiecare companie producatoare de implanturi dentare si fiecare tip de implant produs, studiile, cercetarile in domeniu si am ales implanturile dentare Straumann.

Compania Straumann din Elvetia are peste 20 de ani de cercetare clinica si a publicat peste 3000 de articole stiintifice independente, iar la ora actuala ofera cel mai bine documentat sistem de implanturi dentare.

La ora actuala, implanturile dentare Straumann se pozitioneaza in varful piramidei, acoperind toate ramurile implantologiei orale. Mai bine de acum jumatate de secol (anul 1954), se puneau bazele fabricii Straumann, in inima micului sat elvetian Waldenburg.

De atunci si pana in prezent a urmat o cercetare continua si o dezvoltare permanenta a acestei structurii astfel incat, intre anii 1970-1990, Straumann devine lider mondial, cu implanturile de osteosinteza.

Functionalitatea produselor si a metodelor de tratament se bazeaza pe trei cerinte-cheie: siguranta, simplitate si versatilitate.

Anii de cercetare in care specialistii au combinat si experimentat in laborator diferite metale precum otelul, aluminiul si titanul au adus experienta cea mai vasta astfel ca in zilele noastre ne ofera o gama foarte de variata de implanturi dedicate fiecarui caz clinic in parte.

Straumann indeplineste toate criteriile ce stau la baza considerarii unei companii ca fiind in topul calitatii.

 • Experienta in piata de peste 60 de ani.
 • Peste 20 de ani de cercetare clinica, peste 3000 de articole stiintifice indepenedente
 • Tara unde se fabrica implanturile Straumann este Elvetia, implanturile fiind supuse unor proceduri stricte de control al calitatii
 • Rata foarte mare de succes a implanturilor
 • Peste 16 milioane de implanturi inserate global
 • Garantie pe viata
 • Sistemul de implanturi dentare Straumann acopera un numar maxim de situatii clinice

 

Specialistii Straumann colaboreaza strans cu numerosi medici specialisti, cercetatori, institutii academice si asociatii din intreaga lume. Scopul principal: a descoperi noi optiuni de tratament, a imbunatati calitatea vietii pacientilor si a produce in continuare cele mai bune implanturi dentare.

Motto-ul companiei Straumann este: sigur, simplu si variat.

Sistemul de implanturi dentare Straumann a fost creat pe baza a doua principii:

 • Simplu - un sistem cu un kit poate fi folosit pentru toate indicatiile.
 • ofera libertatea de a alege dintr-un portofoliu de materiale si suprafete foarte variate.

Chirurgul poate alege astfel solutia implantologica optima, putand personaliza fiecare componenta in cadrul tratamentului.

 

Prin inovatiile sale in domeniul suprafetelor implanturilor, Straumann a redefinit limitele posibilului. Compania are o veche traditie de pionierat in ceea ce priveste suprafata implanturilor, incepand cu inventarea, in 1994, a suprafetei SLA.

Aceasta suprafata permite reducerea timpului mediu de vindecare de la 12 saptamani la doar 6-8 saptamani.

La scurt timp dupa introducerea pe piata, suprafata SLA osteoconductiva si structurata macro si microscopic a devenit standardul de aur in tehnologia implanturilor.

Datorita chimiei suprafetei, SLA accelereaza procesul de osteointegrare, ducand si la scurtarea timpului de vindecare.

Implanturile Straumann SLA au ca principii dovedite longevitatea si eficienta, zi de zi.

Tehnologia SLA genereaza o topografie a implantului ce reprezinta structura ideala pentru atasarea celulelor osoase.

Procesul de fabricatie implica sablarea cu macro-particule abrasive, ce produc macro-porozitati pe suprafata implantului, apoi folosindu-se acizi pentru obtinerea micro-porozitatilor. Suprafata rezultata este perfecta pentru adeziunea si proliferarea celulara. 

Longevitatea implanturilor Straumann a fost demonstrate prin numeroase studii clinice, aceasta suprafata fiind una dintre cele mai bine studiate suprafete, implantologie. Pe o durata de 10 ani, nu s-a pierdut nici un implant la pacientii studiati, nu s-a inregistrat pierdere osoasa semnificativa, nu au aparut semne de peri-implantita, iar rata de multumire a pacientilor este foarte ridicata.

La Neoclinique ai garantia celor mai bune tratamente de implantologie, pentru ca specialistii nostri experimentati folosesc cele mai bune implanturi dentare si tehnologii avansate in domeniu.

Alegeti Neoclinique, pentru calitatea si siguranta tratamentelor.

CONTACT CLINICA UNIRII:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Unirii la numarul de telefon +40371.000.111 sau email office@neoclinique.ro  .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Unirii puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Unirii:

KPG Giurca Simona: Email: simona@neoclinique.ro   Mobil: +4 0755 10 10 02

KPG Visovan Catalina: Email: catalina@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 01

CONTACT CLINICA MILITARI:

Pentru programari sau informatii suplimentare legate de preturi, locatie, servicii si medici puteti apela Clinica Militari la numarul de telefon +40371.000.111 sau email: office@neoclinique.ro .

Pentru detalii legate de planul dumneavoastra de tratament din cadrul clinicii Militari puteti discuta cu Key Patient Guides din Clinica Militari:

KPG Ionica Vera: Email: vera@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03

KPG Grigore Elena: Email: elena@neoclinique.ro Mobil: +4 0755 10 10 03