Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Hetea Rodica
Data: 27.10.2017
Neoclinique Unirii este o clinica pe care o recomand cu toata increderea. Ofera servicii de foarte buna calitate si sunt foarte atenti la detalii incepand cu timpul alocat fiecarei sedinte, fie ca a fost vorba de discutarea planului sau sedinte de tratament, dar nu in ultimul rand cu solutiile propuse care au fost orientate spre confortul pacientului si minim invazive. Am apreciat in mod deosebit atitudinea prietenoasa si profesionista a personalului. Medicul care s-a ocupat de planul meu de tratament a fost dl. Andrei Tiberiu care, prin explicatiile si propunerile de tratament, mi-a inspirat increderea necasara sa imi rezolv o problema dentara pe care o aveam de 6 ani. Ii multumesc dl doctor si Neoclinique pentru intreaga experienta care m-a ajutat sa imi schimb atitudinea fata de mersul la dentist si sa pot sa merg acum relaxata pentru ca stiu ca orice problema are o solutie si metodele folosite sunt minim dureroase.
Clipei Valentina
Data: 24.09.2017
Serviciile sunt de 10 stelute :) Va recomand cu incredere Neoclinique! Sunt rapizi, eficienti iar rezultatul este wow! Plan de lucru bine pus la punct pentru fiecare pacient in parte, transparenta si comunicare eficienta intre doctori. Foarte amabili, explica fiecare pas care urmeaza si nu doare deloc ;) Multumesc frumos! (review de 5 stele in facebook)
M Florian
Data: 14.09.2017
Foarte usoara, nu se simte! Si cred ca pe viitor este foarte atragatoare si pentru copii Pentru ca copiii se speriau de asa ceva
P Alina
Data: 04.09.2017
M-a ajutat sa depasesc frica de dentist si intr adevar este o alta experienta fata de cea traditionala
G Darius
Data: 26.08.2017
Am simtit putin, dar mi s-a parut foarte bine Aproape ca nici nu mi-a facut, asa am simtit, deci a fost foarte bine
A Florin
Data: 16.08.2017
Anestezia cu aparatul STA, este mult mai usoara fata de varianta clasica, "friendly" si chiar usor de suportat/ Ca si pacient am avut destul de multe interventii, iar cele care su inceput cu acest aparat STA au fost mult mai placute si medicul a putut sa isi faca treaba mult mai bine
Stefan Nina
Data: 22.07.2017
Doresc sa aduc multumiri,D.lui Dr.ANDREI ALEXANDRU TIBERIU ,pentru profesionalismul,talentul,rabdarea cu care am fost tratata.timp de trei luni,mi-a facut;exractii dentare,tratamente endodonte,montare de magneti etc.in prezent,sunt fericita,pot zimbi ,minca normal.Multumesc,d,lor asistente,mai ales,d,sorei Simona;recomand NEOCLINIC,in primul rind pe Dl.Dr,ANDREI ALEXANDRU TIBERIU!
PANOVICI GEORGETA
Data: 15.07.2017
MULTUMESC din tot sufletul, D-lui doctor ANDREI ALEXANDRU TIBERIU, pentru competenta, seriozitate, meticulozitate , respect, comunicare prietenoasa , dar si pt.multa rabdare si ingrijirea pe care mi-a acordat-o in toata perioada de tratament. Dupa extractii multiple, cauzate de paradontoza, pregatirea gingiilor pentru viitoarele proteze, totul fara durere si cu multa incredere datorita sigurantei si profesionalismului cu care acest medic lucreaza , pot sa zambesc baietilor si nepotilor mei, "ca inainte" ! MULTUMESC si D-lui doctor MIRCEA GHEORGHITA, al carui profesionalism este de exceptie iar extractiile sigure si fara durere, au fost pentru mine usor de suportat (desi nu as fi crezut) . NEOCLINIQUE --o clinica cu adevarat SPECIALA, moderna, dotata tehnic si avand un personal competent, amabil si foarte politicos atat in Militari cat si in Unirii. O recomand , pt. a va convinge!
Hermeniuc Liviu
Data: 14.07.2017
Pentru mine ca si pacient, nu exista destule stele pt a reflecta experienta mea cu aceasta clinica. Dupa o luna de dureri crunte la un molar de minte, o luna de cautare a unei clinici care sa trateze un pacient dificil ca si pe un pacient normal, am dat din intamplare peste aceasta pagina de facebook (multumesc pe aceasta cale si clientilor care au postat review-uri!). Dna doctor Alina Dima mi-a extras molarul cu una dintre radacini - carlig, in cateva minute (dupa ce a avut rabdarea sa astepte 45min sa si faca efectul anestezia - nu sunt multi cei care nu te trimit acasa dupa 10 minute de asteptare!). Fara durere, fara disconfort, cu explicatii la fiecare pas si cu vorbe de incurajare. Preturi sub media pietii, daca raportam la calitatea serviciilor, medici profesionisti si intelegatori, si o atmosfera wow! Va multumesc din suflet si daca ma mai primiti, as dori sa stabilim impreuna un plan de tratament pentru celelalte probleme depistate. Inca ceva, dna doctor Dima este extraordinara!!!
Gheorghe Sabrina
Data: 01.07.2017
Energia pozitiva a personalului din Militari te face sa revii de fiecare data cu placere in clinica! Felicitari! (review 5 stele pe Facebook)